Home / ЗА НАС / 10 фрази, които той мрази тайно
10 фрази, които той мрази тайно

10 фрази, които той мрази тайно

Има фрази, които половинката ти ненавижда и които е по-добре да не използваш. Виж какво го дразни най-много.

Постоянно се оплакваш от теглото си? Сравняваш го с баща му?! Не е чудно, че той те гледа сърдито и настръхва всеки път, когато отвориш уста. Виж фразите, които го подлудяват и ги избягвай.

Мъжете често изпадат в ужас от думите ти!

Мъжете често изпадат в ужас от думите ти!

Заприличваш все повече на баща си!
Разбира се, той обича родителите си, но никой не иска да го сравнява с тях – особено когато това не е комплимент. Тази фраза е твърде критична и нараняваща егото му.

Толкова съм дебела!
Ето как стоят нещата: Той мрази, когато ти се оплакваш от наднормено си тегло. Освен това, не знае как да реагира, за да не си навлече неприятности. Когато ти се жалваш колко си дебела, той изпада в ужас.

Още една бира ли ще отваряш?
Той посяга към втората студена бира, а ти го гледаш намръщено. Чувства се така, сякаш му броиш глътките. Ако смяташ, че наистина прекалява с алкохола, говори директно и честно. Може би той ще осъзнае, че има проблем.

Точно кога ще бъдеш готов да станеш баща?
Да станеш родител за първи път е сериозен въпрос и не трябва да се приема с лека ръка. Ако чувстваш, че биологичният ти часовник тиктака, а той изостава, означава, че е време за разговори. Не става дума за сърдене и натякване, а за открит разговор.

Трябва да поговорим
Ето това мрази всеки мъж! Въпреки че жените често имат какво да споделят за какво ли не, препоръчително е да избягват тази фраза. Звучи твърде сериозно и дори заплашително.

Не тази вечер, скъпи!
Ох, това вече наистина е досадно! Разбира се, имаш право да си уморена, изнервена, депресирана, но ако системно отказваш секс, имаш проблем. Той трябва да знае защо нямаш желание за ласки.

Добре съм!
Той вижда, че нещо те измъчва, нервна си и се тревожи. Когато се опитва да разбере какво се е случило, казваш, че няма нищо. Когато те пита как си, отговаряш, че си добре. Всичко това обаче е лъжа! Ти не си добре, но не му даваш шанс да ти помогне. Това го влудява!

Колко пари даде за това?
Паричните проблеми са сред най-споменаваните причини за развод. Той не обича да го питаш кое колко струва, сякаш е 7 клас, а ти си в ролята на майката.

Никога не прави това повече!
Изследванията показват, че жените са по-емоционални, но мъжете са по-чувствителни. Това означава, че трябва да избереш правилен подход, ако искаш да те послуша. Не можеш да му говориш като на малко дете, дори да го мислиш за такова.

Попитай приятелките ми, че грешиш!
Приятелките ти обаче не са експерти по човешките взаимоотношения. Така той остава с чувството, че ти го обсъждаш пред дружките си.

10 фрази, които той мрази тайно
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top