Home / АКТУАЛНО / 10 начина да изглеждаш секси и след 40-те
10 начина да изглеждаш секси и след 40-те

10 начина да изглеждаш секси и след 40-те

Една жена може да бъде красива цял живот, въпреки бръчките и белите коси

Много жени забравят за своята женственост и чар, след като подмината 40-те години. Смятат, че вече имат други приоритети и не им е нужно да излъчват с*ксапил. Ако ти не мислиш така, виж как да изглеждаш умопомрачително и след 40-годишна възраст.

Тази рокля е красива, но не и за офиса...

Тази рокля е красива, но не и за офиса…

1. Носи женствени дрехи
Избирах дрехи, които ти подхождат като размер, кройка и цветове. Покажи най-добрите си страни. Провисналите и широки панталони няма да покажат красивите ти крака.

2. Не показвай твърде много кожа
Голите гърбове, дълбокото деколте и прекалено късите поли показват твърде много плът.

3. Грижи се за кожата и косата си
Полагай ежедневни грижи за добрия вид на кожата си. Избирай продукти, които са подходящи за твоята възраст и минимизират бръчките. Не спирай да подхранваш косата си, дори да не виждаш полза. Тези грижи в един момент ще заработят за теб.

4. Използвай качествен грим
Подходящият грим акцентира върху най-добрите черти на лицето ти, без да създава изкуствен вид. Избирай качествена бяла и декоративна козметика, за да се радваш на добри резултати. Черният грим и яркото червило ще те състарят и определено не са с*кси.

5. Спортувай!
Стегнати бедра, красиви рамене, гладки ръце без отпусната кожа – за всичко това се грижи спортът. Не се надявай, че само добрите гени ще се погрижат за мускулите ти. Прави гимнастика всеки ден по 10 минути, за да се чувстваш в кондиция.

6. Носи обувки, с които можеш да ходиш
Може да харесваш мега високите обувки, но ако залиташ с тях, по-добре избери нещо по-ниско.

5. Излъчвай стил и класа
Всичко в теб трябва да говори за добър вкус и елегантност. Ако имаш самочувствието на красива и стилна жена, мъжете ще се обръщат след теб на улицата.

6. Не прекалявай със стилизантите за коса
Той иска да разроши косите ти, без да усеща гел и лак за коса по пръстите си. Ако косата ти прилича на каска, това определено не е с*кси.

9. Внимавай с аксесоарите
Аксесоарите могат да разнообразят тоалета ти, но и да го загрозят, ако не са подходящи. Деликатните бижута ще те направят по-женствена и ще подчертаят женските ти достойнства.

10. Не се разкривай!
Ако искаш да си интересна за мъжете, не се разкривай. Поддържай мистерията около себе си. Това се отнася и за външния вид. Една прилепнала е по-с*кси от блузата с дълбоко деколте.

10 начина да изглеждаш секси и след 40-те
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top