Home / АКТУАЛНО / 10 начина да спестиш пари за красота
10 начина да спестиш пари за красота

10 начина да спестиш пари за красота

Поддържането на добрия външен вид не е евтино, но за това пък е необходимо. Има начини да не натоварваш бюджета си и пак да изглеждаш добре. Ето 10 лесни начина да блестиш, без да харчиш луди пари за това.krasota

1. Боядисване на корените: Много по-евтино ще ти излезе да боядисваш израсналите корени у дома, отколкото на всеки 2-3 седмици да посещаваш фризьорски салон. Ако трябва, помоли някоя приятелка да ти помогне, за да избегнеш неравномерното боядисване.

2. Избери прическа, която е лесна за поддръжка: Колкото по-къса е косата ти, толкова по-често ще трябва да ходиш на фризьор. Въпреки това, ако имаш прическа със средна дължина, може да се подстригваш средно на 2-3 месеца. 

3. Промоции: Някои салони предлагат намаления и промоции на постоянните си клиенти. Ето защо е добре да посещаваш един фризьорски салон. Ако имаш бретон, може би ще ти предложат символична цена за поддръжката му между отделните подстригвания. 

4. Стажантите предлагат безплатни прически и маникюр: Въпреки че не ти харесва да си в ролята на морско свинче, особено когато става въпрос за косата ти, стажантите ще те подстрижат безплатно и ще оформят маникюра ти според най-новите тенденции.

5. Купувай в насипно състояние: Козметичните салони предлагат продукти за коса в насипно състояние на по-добра цена.

6. Купувай козметика от аптеките и специализираните магазини: Обикновено цените на козметиката в универсалните магазини е по-висока, отколкото в аптеките, например. Проучи цените на ползваните от теб марки в съответните вериги и ги сравни с цените в аптеките.

7. Следи промоциите в големите магазини: Обикновено в големите хранителни вериги пускат постоянно промоции на бялата и декоративната козметика. Така можеш да си купиш любимите марки на по-ниска цена.

8. Прави си сама педикюра през зимните месеци: Вместо да плащаш за педикюр, който почти никой няма да забележи, освен гаджето, по-добре си оформяй ноктите сама през зимните месеци.

9. Избирай аромати без алкохол: Парфюмите, които съдържат алкохол, обикновено губят аромата си по-бързо от тези, съдържащи масло. Избирай парфюми без алкохол, като разширяващ палитрата си от аромати.

10. Не купувай грим, който няма да използваш повече от веднъж: Вероятно ти се случва редовно да купуваш козметиката, която не използваш. Тя обаче има срок на годност. Внимателно подбирай цветовете на лаковете, които наистина ще ти влязат в употреба. Не купувай черна очна линия, ако не ползваш такава, нито пък сенки, които просто не подхождат на цвета на очите ти.

10 начина да спестиш пари за красота
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] и овалното лице. Карамелените цветни акценти придават закачлив вид, светлина в областта на лицето. Ефектът “УАУ!” е […]

  • […] случайно археолозите са открили много инструменти за красота в древните гробници. Вижте как са се разкрасявали […]

  • Scroll To Top