Home / АКТУАЛНО / 10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си
10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си

10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си

10 неща за половинката, които за нищо на света не трябва да казвате на познатите си

Жените се социализираме чрез споделянето. Това е нашият начин да се сближаваме с околните и да създаваме приятелства. Има някои неща обаче, които е добре да запазим само за себе си, за да не се обърнат един ден срещу нас. Ето какво не бива да разкриваме за любимия си човек през околните.

10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си

10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си

 1. Неговите планове: Може би той планира да започне бизнес, да стартира онлайн магазин, да замине в чужбина… Всичко това са неговите планове и мечти, които той е споделил с вас. Най-лошото нещо, което можете да направите, е да ги споделите с всичките си приятели още преди да са се осъществили.
 2. Неговото минало: Дори той да е бил с различна жена всяка нощ, не го споделяйте с приятелите си. Следващия път, когато те го видят, ще следят всеки негов поглед да не би случайно да ви изневерява. А и ще дадете повод за клюки.
 3. Неговите бивши: Разговорите с приятелите ви за неговите необразовани и непривлекателни бивши се отразяват зле на връзката ви. Така казвате на всички, че той има лош вкус!
  Понякога мълчанието е злато

  Понякога мълчанието е злато

 4. Неговите сексуални проблеми: Независимо на какво се дължат, не са нещо, което трябва да се обсъжда с приятелите. Как ще се почувства той, ако разбере, че цялата компания знае за липсата му на… ер*кция?!
 5. Неговият размер: Няма нужда се хвалите с неговата надареност, току-виж някоя амбициозна мома ви го задигне под носа. Ако пък размерът му е доста скромен, всички ще му се присмиват и ще се шегуват с това.
 6. Неговите страхове: Дали се страхува от паяци, конкуренти, шефове и колеги – няма значение. Той се е разкрил пред вас, защото ви има доверие. Не го предавайте!
 7. Неговите критики към близките ви: Да, той не харесва майка ви и в миг на лудост ви е изкрещял колко е досадна и зла. Това не означава, че трябва да се втурнете да й казвате. Той може би вече съжалява за думите си, но тя никога няма да забрави това.
 8. Неговите начини за разкрасяване: Той е суетен мъж и се поддържа. Използва пинсета, крем за около очи, кола маска и т.н. Не му се подигравайте зад гърба с верните си приятелки, за да не започне той да коментира навиците ви в банята с приятелите си.
 9. Неговите провали: Да, и той има такива! Той може и да не знае как се съхраняват картофи, как се готви пиле фрикасе, как да си зашие чорапите, но пък има други качества, нали?
 10. Неговите сълзи: Виждали сте го да плаче неведнъж – когато го уволниха от работа, когато загуби близък човек, когато му казахте, че е неудачник…. Това са неговите сълзи и те не трябва да бъдат коментирани с околните.

Още съвети за половинката ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни! 

10 неща, които не трябва да казвате на хората за мъжа си
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top