Home / АКТУАЛНО / 10 признака, че ще те зарежат след втората среща
10 признака, че ще те зарежат след втората среща

10 признака, че ще те зарежат след втората среща

Признаците, че не си нищо специално за него, са много. Виж как да се предпазиш

Лесно е да виждаш това, за което мечтаеш. Често жените си затваряме очите за очевидните знаци, които ни дават новите ни познати. Толкова ни се иска нещата да се получат, че виждаме чувства там, където няма такива. Няма как да получим любов, когато ни предлагат само и единствено плътски удоволствия и то не редовно. Някои мъже успешно ни заблуждават, за да ни вкарат в леглото си, но други – дори не си правят този труд. Ето как да предпазиш сърцето си от мъже, които хич не го заслужават:
1.    Той не се интересува от живота ти: Всичките ви разговори са несериозни и закачливи. Той бързо сменя темата, когато разговорът стане сериозен. Не ти задава въпроси за работата, приятелите и живота ти като цяло. Проявява интерес само към склонността ти да правиш с*кс на първа среща.
2.    Разочарован е когато го поканиш на заведение с приятели: Той не иска да излиза с приятелите ти, а само с теб. Дори предпочита да дойде при теб в 11 часа вечерта, без да се налага да харчи много, много. Утешителната награда, която му предлагаш, изобщо не го радва.
3.    Говори за други жени пред теб: Споделя ти какво се е случило на последната му среща (преди 2 дни!). Оплаква се как не му е провървяло през летния период и е на сухо. Сякаш ти трябва да компенсираш слабия му сезон на плейбой. 
4.    Никога не те е канил на истинска среща: И защо да го прави? Той няма никакви намерения към теб! 
5.    Прави ти комплименти само за външния вид: Засичаш погледа му единствено върху нежните си извивки. Сигурни сме, че не знае дори какъв цвят са очите ти…
6.    Зает е, когато го търсиш: Комуникирате само по негова инициатива. Когато му звъниш, той винаги е зает. Обажда ти се в странни часове на деня, а разговорите ви са изключително повърхностни и небрежни. 
7.    Не ти обещава нищо: Не те включва в излизанията с приятелите си, сякаш те крие от всички. 
8.    Фразите му са наизустени и използвани твърде често: Имаш чувството, че разговорите му с теб са добре отрепетирани. Истината е, че говори с теб така, както и с десетките момичета преди теб. 
9.    Държи да пазиш дискретност: Настоява да не разказваш на приятелките си за него. Вероятно се притеснява да не е имал вземане-даване с някоя от тях…
10.    Не взима отношение към проблемите ти: Споделяш му за свой проблем, а той вдига рамене. Казва ти нещо рода на: “Ти си силно момиче, ще се справиш!”

Ако новият ти ухажор отговаря на тези признаци, сигурна ли си, че искаш да си губиш времето с него?!

За още съвети харесай фейсбук-страницата ни!

10 признака, че ще те зарежат след втората среща
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top