Home / ИНТИМНО / 10 признака, че той иска САМО секс
10 признака, че той иска САМО секс

10 признака, че той иска САМО секс

Лесно е да се разбере дали един мъж се интересува сериозно от теб, или търси просто малко забавление. Виж как да разкриеш намеренията му.Don-Juan-300x200

Той е брилянтен ухажор
Гледа те съблазнително, праща ти горещи сигнали и ти намеква, че иска с*кс. Майстор е в езика на тялото. Знае много добре как да те впечатли.

Говори повече за себе си, отколкото за теб
Иска да го помислиш за голяма работа и не спира да се хвали и изтъква. Дотегна ти да слушаш за екзотичните му почивки, невероятна кариера и модерен апартамент. Сякаш не иска да знае нищо за теб…

Той избягва сериозни теми
Не обсъжда нищо лично с теб. Разговорите ви са повърхностни и не те предразполага да споделиш някой личен проблем.

Приятелите му не са част от разговора ви
Той не иска да те направи част от живота си, затова се държи по този начин. Приятелите му са по-важни от теб, така че той няма да ви запознае.

Той избира мястото и часа на срещата
Това е особено удобно за него, тъй като вероятно излиза с още няколко хубавици като теб. Не иска да се засече с някоя от тях.

Той се притеснява от жестовете ти
Ти му поднасяш малко подаръче, а той се сконфузва. Вместо да каже, че той ще компенсира следващия път, той измънква тихо: “Ама нямаше нужда!”

Няма нищо против да си платиш сметката
Със сигурност не се интересува сериозно от теб, ако не му пука как се чувстваш. Въпреки че да те обсипва с храни и напитки е стратегия на големия играч, не се знае той от кой вид е.

Не проявява привързаност
Да, гледа те изкушаващо, но погледът му е стъклен. Чувстваш се като на изпит, защото той те кара да се чувстваш така.

Той не те прегръща след с*кс
След като те получи в леглото си, охладнява. Дори не се сеща да те прегърне и да ти каже нещо мило. Отива в банята, къпе се и се държи дистанцирано, сякаш няма търпение да си тръгнеш.

Не се обажда
След първия с*кс той не ти се обажда дълго време. Ако наистина те харесваше, щеше да ти напомни за себе си при първа възможност.

10 признака, че той иска САМО секс
3.4 (68%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top