Home / АКТУАЛНО / 10 тайни знака, че той все още е влюбен в бившата си
10 тайни знака, че той все още е влюбен в бившата си

10 тайни знака, че той все още е влюбен в бившата си

Тайните знаци, че той още е влюбен в бившата си

Срещаш се с мъж, който все още има слабост към бившата си приятелка? Той отрича, но ти искаш да си сигурна в това, преди да го разкараш от живота си. Това се оказва по-болезнено за теб, отколкото си предполагала?

влюбен в бившата си

Влюбен е в бившата си?

Първо ще уточним, че ти с нищо не си по-лоша от нея. Забрави за сравненията! Просто тя го е срещнала преди теб, което те поставя в кофти ситуация. Ето как да се увериш, че той все още я обича и ти си губиш времето.

  1. Той не спира да говори за нея: Няма значение дали я обижда, или разказва с умиление за връзката си с нея. Мъж, който непрекъснато мисли и говори за бившата си приятелка, не е способен на пълноценна връзка с друга жена.
  2. Той я шпионира в социалните мрежи: Приятелят ти дебне за нови снимки на бившата си в Twitter или Facebook и е прекалено активен в кореспонденцията си с нея. Забелязваш, че си пишат в чата, закачат се с разни статуси и прочие.
  3. Той изглежда объркан, когато се засече случайно с нея: Следващия път обърни внимание как се държи с нея в твое присъствие. Пуска ли ти ръката, държи ли те настрана от нея, мънка ли като първолак?
  4. Той поддържа връзка с нея: Няма никаква основателна причина да са толкова близки, освен ако не става дума за нещо друго. Дали не си дават време, а междувременно той да се развлича с теб?
  5. Той става раздразнителен, когато разбере, че тя се среща с друг: Ако новината за новото й гадже му причинява сериозен дискомфорт, нещо не е наред. Щастлив ли е с теб, след като е все така обсебен от нея?
  6. Винаги е готов да й помогне: Той е неин верен роб и готов да й се отзове на помощ по всяко време. Само мъж, който все още е влюбен, би поставил нейните нужди над своите и твоите!
  7. Той все още пази подаръците и спомените й: Мъж, който държи плюшени играчки в стаята си, защото са подарък от бившата му, не е готов за нова връзка. Най-лошият вариант е все още да пази тоалетните й принадлежности.
  8. Той пази снимките й: Снимките й са навсякъде в дома му – виждаш ги в компютъра му, Фейсбук, в рамки из стаята. Има ли изобщо място за твоите снимки? Отгоре на всичко ти ги показва с гордост и похвален ентусиазъм!
  9. Той се е разделил с нея преди 3 месеца след дълга връзка: Били са сгодени, на крачка от сватбата, но нещо се е объркало и се появяваш ти само 3 месеца след раздялата им.
  10. Той все още е с нея: Ти успя да й го откраднеш и той ти обеща, че уж ще сложи край. Оправда се с чувството си на вина, че няма сили да й го причини. И ти му повярва! Сега се среща и с двете ви, но обича само теб (дрън-дрън).

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

10 тайни знака, че той все още е влюбен в бившата си
4.5 (90%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top