Home / АКТУАЛНО / 11 начина никога да не изглеждаш зле на снимки
11 начина никога да не изглеждаш зле на снимки

11 начина никога да не изглеждаш зле на снимки

Знаем, че си с*кси очарователна, но това не е достатъчно, за да изглеждаш безупречно на снимки

Виж най-добрите съвети как да изглеждаш фантастично на снимки.снимки

1. Мисли за нещо приятно
Може и да ти звучи нереалистично, но понякога най-добрият начин за получаване на реалистично изражение е да мислиш за нещо приятно. Това може да е някой любим момент, нещо сантиментално с гаджето ти, някой комплимент от готин пич.

2. Работи по изражението си
Ако имаш тънки устни, създай илюзията, че са по-пухкави. Ако лицето ти е кръгло, помисли за подходящ грим и аксесоари, които да го направят симетрично. Имаш малка брадичка, вирнат нос, издадена челюст? Балансирай изражението си пред огледалото с тренировки.

3. Тренирай усмивката си
Вероятно си забелязала, че холивудските красавици имат характерна усмивка, която виждаш на всичките им фотоси. Тя е една и съща, защото е отрепетирана! Направи си една дузина снимки с телефона и виж коя усмивка ти отива най-много.

4. Дръж се естествено и семпло
Професионалистите съветват да бъдем възможно най-обикновени, за да се чувстваме комфортно. Увери се, че имаш добра стойка и не чупиш неестествено ръцете си.

5. Осветлението е важно
За да изглежда добре снимката, помисли за подходящо осветление, което допълва лицето ти. Избягвай тежките сенки, които акцентират върху несъвършенствата на лицето и създават тъмни кръгове под очите.

6. Нямаш лоша страна
Противно на общото мнение, че единият ти профил е по-добър, реално нямаш лоша страна. Важно е да гледаш уверено камерата с леко завъртане на тялото под ъгъл от двете страни.

7. Оформи силуета в седнало положение
Твоята фигура може да се загуби във фонов режим, ако не коригираш позата, когато си седнала. Така че не забравяй да седиш на ръба на стола. Това ще издължи торса и ти гарантира, че камерата ще улови най-добрия ти силует.

8. Носи подходящи дрехи
Носи дрехи в един цвят, ако искаш да изглеждаш с 5-10 килограма по-слаба. Тъмните тонове привличат погледите към бедрата и ръцете. Хоризонталните ивици не се препоръчват, тъй като могат да направят бедрата и кръста по-широки, отколкото са в действителност.

9. Сложи ръце на бедрата
Поставянето на ръцете на бедрата винаги е добра идея. Тази поза акцентира върху талията и дава усещане, че си по-слаба. Снимката ще изглежда по-естествена, гарантират експертите. Позиционирай ръцете си с пръсти навън и длани към теб. Това дава възможност да покажеш бижутата си, а също така изглежда естествено и удобно.

10. Повдигни камерата
Когато повдигнеш камерата, ще изглеждаш по-висока. Ако снимаш от тавана, челюстта ти буквално ще изчезне и ще изглеждаш странно.

11. Носи подходящ грим
Ако носиш подходящ грим, светкавицата ще те ласкае. В противен случай
ще изглеждаш бледа и уморена. Стик с матово покритие, цвят на скулите, грим на очите, които отваря погледа – ето от това се нуждаеш.

11 начина никога да не изглеждаш зле на снимки
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] качена снимката ти в интернет не може да бъде спряна. Ето защо е важно […]

  • Scroll To Top