Home / АКТУАЛНО / 2013 : Какво да облечем за новогодишната нощ

2013 : Какво да облечем за новогодишната нощ

С настъпването на края на годината започваме да правим равносметка. Бях ли добър човек? Какво постигнах и какво не успях? Това е само част от въпросите, които ни връхлитат. Но наред с тях се оказваме изправени пред задачата за организация на новогодишното парти. Приятели, добра музика и настроение са предпоставките за запомнящо се празненство. Но освен празненството, вие също трябва да останете в спомените на хората като най – красивата и най – елегантната. Много жени се сблъскват с проблема какво да облечем за  новогодишната нощ. То не е едно от скучните фирмени тържества или семейна сбирка. Новогодишният купон е отбелязване на край на старото и начало на новото в нашия живот.
При избора на тоалет се съобразете с празненството, на което сте поканени. Ако празнувате в тесен семеен кръг, прекалено екстравагантните тоалети ще останат недооценени. Прекарването на новогодишната нощ с колеги и шеф е също предизвикателство. Не залагайте на прекалено разголена визия. Ако се окажете в епицентъра на купон спретнат от вашите приятели, тогава може да развихрите своето въображение. Правилото, което важи за всяко празненство е спазването на дрес код. Не забравяйте да попитате за такъв, ако не се споменава нищо в поканата. В края на 2012 година заложете на блясъка. Тоалет със златни или сребърни мотиви ще прикове вниманието към вас. В мига, в който се появите на празненството всички очи ще бъдат привлечени от металния блясък. Рокля до колената обшита с пайети ще ви придаде едновременно купонджийски и елегантен вид. Ако сте почитатели на класиката, малката черна рокля би ви свършила добра работа. Освен, че е практичка, тя е олицетворение на женственост и класа. Черната рокля е подходяща за всеки случай. Комбинация от черно и бяло също ще ви предаде визия на истинска дама от висшите кръгове. Ако не сте почитатели на черния цвят, то рокля в тъмно зелен или син цвят ще се впише добре в новогодишната нощ. Тази година на мода са пастелните цветове. Дреха в пастелно жълто ще обере овациите. Наситеният жълт цвят също е изключително модерен. Рокля, която е обсипана с кристали и цветни камъчета е добър избор за новогодишната нощ. Не забравяйте правилото – колкото по – блестящо, толкова по – запомнящо се. Но се старайте да не преминавате границите на кича. Освен на рокля, може да заложите на комбинации между блуза с къси ръкави и разкроена пола или панталон. Ако дрехата, на която се спрете е семпла и изчистена добавете ефектно бижу във визията. Какво ще изберете зависи от предпочитанията ви. От значение е да се чувствате удобно.
Хората казват, че както посрещнем новата година, така и ще я изпратим. Заредете се с добро настроение и не забравяйте да се усмихвате.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top