Home / АКТУАЛНО / 22-годишната “Мис Вселена България” пребори рака
22-годишната “Мис Вселена България” пребори рака

22-годишната “Мис Вселена България” пребори рака

Венета Кръстева има горчив опит, който не пожелава на нито една жена

22-годишната Венета Кръстева, която е победителка от конкурса “Мис Вселена България”, не крие най-голямата си драма. Красавицата е преживяла много по болниците, докато се бори с рака на гърдата. Заради болестта сега е със силиконови импланти. Макар толкова млада, тя става жертва на страшната болест. За щастие ракът е хванат в началото и сега Венета живее нов живот.

Венета Кръстева

Венета Кръстева

“Мис Вселена България” не е забравила страховете и болката, заради които сега ще помага на жените в нейното положение. Тя планира да се занимава активно с благотворителност, като по този начин иска да вдъхне надежда на всяка жена, болна от рак.

Венета сподели, че болестта я е направила още по-силна и амбициозна. Затова и е по-мъдра и зряла за възрастта си. Когато се докоснеш до нещо толкова страшно, променяш възгледите си, приоритетите и изобщо целия си живот, коментира още родната хубавица.

Междувременно Венета Кръстева е в руската столица Москва заради финала на “Мис Вселена 2013”. Конкурсът се провежда с финансовата подкрепа на Доналд Тръмп и започна с нечуван скандал. Организаторите изгонили представителката на Косово, защото нямало такава държава (!!!). Българката ще се срещне с милиардера на 9 ноември – деня на големия финал, уточни “Монитор”.

22-годишната “Мис Вселена България” пребори рака
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] 22-годишната “Мис Вселена България” пребори рака […]

  • Scroll To Top