Home / АКТУАЛНО / 3 лъжи, които фризьорите обичат да казват
3 лъжи, които фризьорите обичат да казват

3 лъжи, които фризьорите обичат да казват

Всяка поддържана жена трябва да посещава фризьорския салон, но не и да вярва на всичко чуто там

Всяка жена обича да посещава фризьорския салон. Понякога обаче фризьорите обичат да ни залъгват с различни теории, които ни карат да ги посещаваме по-често. Ето защо направихме за вас топ 3 на митовете, които стилистите обичат да ни натрапват.00640

Честото подстригване стимулира растежа на косата

Да, честото подстригване предпазва косата от накъсване и изтъняване, запазва добрата й форма, но в никакъв случай няма да ускори значително растежа й. При всички положения това ви гарантира здрави и силни краища на косата. 

Продължителното четкане на косата прави чудеса

Теорията е, че четкането помага за разпределянето на естествените масла на косата по цялата й дължина. Това я прави здрава и блестяща. Ако косата ви е чуплива, къдрава или изтощена обаче, продължителното четкане само ще влоши състоянието й. 

Боядисването у дома ще съсипе косата

Ако не става въпрос за драматична промяна на цвета, като от брюнетка в блондинка, боядисването у дома съвсем няма да ви съсипе косата. Дори ще ви излезе много по-евтино, ако се поддържате в домашни условия. Просто разпределяйте внимателно боята, така че да не останат небоядисани участъци. На финала срешете косата, за да разнесете равномерно боята. 

3 лъжи, които фризьорите обичат да казват
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top