Home / ЗА НАС / 5 безценни фитнес съвета за заетите майки
5 безценни фитнес съвета за заетите майки

5 безценни фитнес съвета за заетите майки

Нужни са ти само няколко минути за изграждане на мускули

Дами си миеш зъбите, говориш по телефона, прибираш прането, няма значение. Всички тези дейности могат да работят в твоя полза. Всекидневието ти е пълно с моменти, които можеш да използваш за изграждане на мускули. Просто увеличи времето за извършване на всяко едно от тези неща един вид като упражнение. Тези “упражнения” със сигурност можеш да включиш в графика си на заета майка.

Намери начин да се погрижиш за фигурата си

Намери начин да се погрижиш за фигурата си

1. Забрави за колата
Сложи удобни маратонки и остави ключовете за колата у дома. Използвай всяка възможност да вървиш пеша и да тренираш мускулите на краката. Това е чудесен начин за кардио упражнения, които се грижат за здравето и фигурата ти.

2. Наслада в домакинските задължения
Не се ядосвай, когато си превишила капацитета на съдомиялната машина. Домакинската работа може да бъде забавна. Измий съдовете на ръка и така ще изгориш цели 78 калории за половин час.

3. Не на обездвижването!
Докато говориш по телефона, за да координираш дейностите на децата след училище, да успокоиш разбитото сърце на сестра си или параноята на майка си, се разхождай. Това е чудесен начин да тренираш мускулите си. Не позволявай на напрегнатото ежедневие да те лиши от ентусиазъм.

4. Тренирай в офиса
Докато чакаш да се освободи тоалетната в службата, направи няколко клека, упражнения за вътрешната страна на бедрата, а защо не и лицеви опори на стената. Застани пред стената с ръце на нивото на очите. Постави дланите си на стената и сгъни в лактите. Направи 20 лицеви опори: изтласквай се от стената бавно, като запазиш контрола на ръцете си.

5. Глътни корема!
Стягай коремните мускули през целия ден. Домакинска работа? Глътни корема! Пазаруване на хранителни продукти? Глътни корема! Сърфиране в мрежата? Глътни в корема!

А ти как се грижиш за фигурата си, когато времето не ти стига?

5 безценни фитнес съвета за заетите майки
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top