Home / АКТУАЛНО / 5 клиширани фрази, които те провалят в онлайн запознанствата
5 клиширани фрази, които те провалят в онлайн запознанствата

5 клиширани фрази, които те провалят в онлайн запознанствата

Търсиш любов, регистрирала си се във всички сайтове за запознанства? Виж фразите, които те провалят!

Онлайн запознанства, виртуален флирт, размяна на снимки – звучи ли ти познато? Има толкова много куци клишета и фрази, които те провалят по пътя към крайната цел – откриване на г-н Подходящия. Ето най-важните фрази, които не бива да използваш, ако искаш да имаш успех с мъжете.онлайн_запознанства

  1. Обичам да се смея: О, наистина, ти си голяма веселячка, но кой не обича да се смее? Ние всичко го правим, нали така?! Има ли някой, който обича да плаче? Срещала ли си подобно представяне в профила на някоя жена: “Здравей! Аз съм Мария и обичам да плача! Ако и ти обичаш да плачеш, свържи се с мен, за да плачем заедно!” Звучи иронично, нали?! Колкото по-специфично и искрено е представянето ти, толкова по-голям успех ще имаш в сайтовете за запознанства.
  2. Работата е моят живот: Няма смисъл да изтъкваш колко здраво работиш, сякаш няма нищо друго в живота ти. Хората, които работят здраво, не парадират с това.
  3. Обичам да пътувам: Хората често акцентират върху това колко обичат да пътуват. В повечето случаи всичко е в сферата на фантазиите. Да обичаш да пътуваш е страхотно! Сподели подробности от най-вълнуващите и специални пътувания, но без да изпадаш в подробности.
  4. Търся истинската любов: Знаеш ли колко изтъркано звучи това? Това звучи и много ангажиращо. Само не идеализирай любовта, защото ще се разочароваш.
  5. Обичам романтиката и дългите разходки по плажа: Просто спри! Спри да се разхождаш по морето. Може би това е истинската причина все още да си сама. Ако всички обичат да се разхождат по плажа, там ще настане истинска навалица. Не казваме, че има нещо лошо в романтиката, но това определено не е вдъхновяващо за мъжете.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

5 клиширани фрази, които те провалят в онлайн запознанствата
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] съм твърде хубава за сайтовете за запознанства”, ако си мислиш така, тази статия е точно за теб. До […]

  • Scroll To Top