Home / АКТУАЛНО / 5 начина да впечатлите един мъж
5 начина да впечатлите един мъж

5 начина да впечатлите един мъж

Как да станете по-привлекателни? Лесно е!

Физическата привлекателност е от решаващо значение в началото на запознанството. Като цяло, хората се обвързват с тези, които имат сходно ниво на привлекателност (с някой изключения, разбира се), защото така се чувстват по-удобно. Ето как да засилите своя чар и да увеличите шансовете си за повече възможности на любовния фронт. 

Млад духgirlflirtbarrex_450x300
Един от основните фактори на физическата привлекателност е младостта. Добрата новина е, че не е нужно да си млад, за да се чувстваш млад. 

Уверена походка
С помощта на прости, но редовни упражнения може да поддържате добра стойка. Има огромна разлика между жена, която стои, седи и ходи уверено и жена, чиято стойка издава неувереност и липса на самочувствие. Походката може да има огромно въздействие върху срещуположния пол. Гъвкавите, плавни движения карат мъжете да се обръщат. Усъвършенствайте движенията си с йога или пилатес. 

Компания
Друг фактор, който влияе на възприятието на хората за привлекателността ви, е нивото на привлекателност на вашите спътници. Атрактивните спътници от противоположния пол повишават и вашата привлекателност в очите на другите хора. 

Друга мощна тактика, за да направите впечатление на един мъж е да го гледате право в очите. Това ще увеличи производството на химикала, наречен фенилетиламин, който е пряко свързан с любовта. 

Важен фактор, който често се пренебрегва, е достъпността. Съществената съставка на страстта е надеждата. Не става въпрос да се държите като лепка, а да покажете, че също го харесвате. 

Бонус: Опасните ситуации, вълнуващите събития, страшните филми и увеселителните паркове увеличават нивото на възбуда.

5 начина да впечатлите един мъж
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top