Home / ЗДРАВЕ / 5 сигурни начина да отслабнете трайно
5 сигурни начина да отслабнете трайно

5 сигурни начина да отслабнете трайно

Искате ли стройна, привлекателна и тонизирана физика? Ако отговорът ви е „Да!“, вижте как да го постигнете.

За да постигнете изваяно тяло, трябва да изградите повече мускулна тъкан и по-малко тлъстинки. Паласките крият красотата и годините ви, затова се отървете от тях.

Искате ли такова тяло?

Искате ли такова тяло?

Открийте вашата мотивация. Красивото тяло няма да се получи за една нощ. На първо място трябва да идентифицирате своята мотивация. Независимо дали искате повече енергия, по-малък номер дрехи, по-високо самочувствие, да срещнете мъжа на живота си, да се харесате повече на мъжа си – ви трябва добра мотивация. Поставете си цели – да отслабнете с 5 килограма, да стегнете дупето и бедрата и т.н.

Следете напредъка си. Основен ключ към постигането на обща трансформация е да знаете къде искате да отидете. Все трябва да се започне отнякъде! Разберете настоящите си статистики, включително тегло, процент телесни мазнини и с помощта на снимки следете напредъка си. Ежедневният мониторинг е идеалният мотиватор за постигане на бързи резултати.

Давайте гориво на тялото си през целия ден. Тялото ви има нужда от енергия през целия ден. Храната е гориво за организма, затова хапвайте по 5-6 пъти на ден. Отделяйте време за приготвянето на храна, когато знаете, че ще бъдете навън. Не пропускайте закуската, тъй като тя буквално е най-важното хранене за деня.

Избирайте храната си разумно. От храненето зависи 80% от вашия успех. Може да тренирате упорито, но ако не се храните правилно, няма да постигнете добри резултати. Диетата ви трябва да включва комбинация от здравословни въглехидрати, протеини и мазнини. Отлични източници на протеин са пилешко месо, риба, яйчен белтък, обезмаслено мляко и млечни продукти, суроватъчен протеин. Препоръчват се въглехидрати като овесени ядки, сладки картофи, кафяв ориз, пълнозърнест хляб и зърнени храни. Диетата трябва да включва и много зеленчуци, плодове и много вода.

Следете приема на сол. Солта е вредна за кръвното налягане, а също така може и да ви дехидратира. Солта ви кара да се чувствате подпухнали и тромави. Тя, разбира се, е нужна на организма, но в малки количества.

5 сигурни начина да отслабнете трайно
3.8 (76%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Националната електрическа компания заради засукана блондинка, новоназначена като технически сътрудник в […]

  • […] едно от тези неща един вид като упражнение. Тези “упражнения” със сигурност можеш да включиш в графика си на заета […]

  • Scroll To Top