Home / АКТУАЛНО / 5 тайни за привличане на срещуположния пол
5 тайни за привличане на срещуположния пол

5 тайни за привличане на срещуположния пол

Тайни за флирт, които всяка жена трябва да знае

Искате ли да увеличите значително шансовете си за нови запознанства с мъже? Ето кои са 5-те тайни на флирта, които ще ви помогнат да приковете мъжките погледи.

Бъдете център на вниманиетофлирт

Искате ли да бъдете жената, която първо забелязват на парти, в нощния клуб? Експертите смятат, че мястото, където се намирате в една стая има много общо със способността ви да привличате срещуположния пол. Къде трябва да застанете тогава за по-голямо въздействие върху мъжете? Ако сте в бар или нощен клуб, най-доброто място е в един от ъглите на бара. Така не само ще се запознаете с много нови хора, но и ще получите питие. Най-лошото място пък е до стената или на някоя маса. 

Цветът примамка

Какъв цвят да носите, за да разпалите мъжкото въображение? Според експертите жените са привлечени от мъже, които носят син цвят. Дамите пък трябва да носят розово-прасковено, ако искат да получат повече покани за среща. Тези нюанси ще ви направят по-достъпни, дори да се държите резервирано с мъжете. Може би дори ще ви помогнат да преодолеете страховете си да флиртувате. Цветът е много ласкателен за тена, като ви придава здравословен блясък. 

Езикът на тялото

Как да използвате езика на тялото, за да привличате мъжете? Най-важното е да изглеждате отзивчиви и да не заемате много пространство. Как да постигнете това? С езика на тялото трябва да покажете, че в живота ви има място и за друг човек. Друг ключов ход са кимането и накланянето на глава на една страна – това показва, че сте заинтересовани от това, което ви разказват. 

Силата на усмивката

Едно от най-важните неща, за да направите себе си по-привлекателни, е да се усмихвате повече. Усмивката е международен сигнал за приятелство и добронамереност, които са идеалната основа за нова връзка. 

Съблазнителен аромат

Изследванията показват, че хората асоциират аромата на канела и ванилия с любовта. За да накарате тези аромати да работят за вас, просто изпечете един хубав сладкиш с канела и ванилия. Изберете парфюм с тази страхотна комбинация и сте готови.  

5 тайни за привличане на срещуположния пол
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top