Home / ИНТИМНО / 5 въпроса, с които ще разберете дали сте намерили правилния мъж
5 въпроса, с които ще разберете дали сте намерили правилния мъж

5 въпроса, с които ще разберете дали сте намерили правилния мъж

Въпросите, които ще разкрият дали той е подходящият мъж и дали имате общо бъдеще

Преди да се размечтаете за сватба и много деца, попитайте новия си приятел въпросите, които сме подготвили за вас. 

1.    Какви са плановете ти за бъдещето?171
Ако искате сериозна връзка и вече ви е време за семейство, по-добре се поинтересувайте какви са целите и плановете на новия ви приятел. Не очаквайте от него стабилност и поемане на отговорности, ако той се носи по течението и живее ден за ден. Мъжът трябва да бъде професионално реализиран, за да може да се грижи за семейството си. 

2.    Кое е важно за теб в живота?
Ако той е женкар и живее само за купона, този въпрос ще му се стори скучен и ужасно досаден. Знаем, че трябва да ни е забавно заедно, но стабилните отношение се нуждаят и от сериозно отношение. 

3.    Какви връзки си имал досега?
Връзките от миналото му ще ви покажат какъв е моделът му на поведение спрямо жените. Да, той ще е различен, ако го накарате да се влюби във вас, но за колко време? Когато отмине еуфорията, какво ще остане? В случай че той е на 30 години, а не е имал нито една връзка по-дълга от месец, се замислете. 

4.    Какво е мнението ти за мен?
От повърхностния или задълбоченият му отговор ще разберете дали той мисли за вас. Ако ви харесва, той вече ще има определено мнение. В по-неприятния случай той няма да има мнение по въпроса, защото за него не сте нищо специално. 

5.    Как се виждаш след 10 години?
Отговорът на този въпрос ясно ще ви покаже дали той планира общо бъдеще с вас. Ако сте в плановете му, той ще ви включи и в представата си за това как ще изглежда след 10 години. 

Още полезни съвети за любовта ТУК!

5 въпроса, с които ще разберете дали сте намерили правилния мъж
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top