Home / ИНТИМНО / 6 начина за подобряване на сексуалния ви живот през новата година
6 начина за подобряване на сексуалния ви живот през новата година

6 начина за подобряване на сексуалния ви живот през новата година

6 начина да върнете радостта в спалнята и да с радвате на добър сексуален живот

Никога не е късно да промените нещата и новата година е идеален повод за това.

  1. Правете секс (от всякакъв вид) дори когато нямате желание: Не забравяйте, че апетитът идва с яденето. Може в началото да ви липсва малко нагласа и желание, но половинката ви бързо ще промени това. Просто дайте шанс на партньора си, преди да се оправдаете, че ви боли глава.
    Опитайте нещо ново

    Опитайте нещо ново

  2. “Не!” на фалшивите орг*зми: Знаем защо го правите, но така не правите услуга на себе си, нито на него. Добрите партньори си доставят истинско удоволствие, а не симулират такова. 
  3. Не пропускайте посещенията при гинеколога: Репродуктивното здраве е съществена част от сексуалното здраве. Гинекологът не само ще ви препоръча подходящ метод за контрацепция, но и ще ви даде сигурност, че нямате здравословни проблеми. Може да попитате за всяко неудобство, което евентуално чувствате по време на секс и което пречи на сексуалния ви живот.
  4. Опитайте нещо ново: Разнообразете изпълненията в спалнята с нещо ново. Купете си в*братор, овлажнител, бельо, пробвайте някоя нова поза и на ново място. Важното е да имате желание за промяна.
  5. Грижете се за себе си: Поддържаните жени имат повече самочувствие в леглото, защото се чувстват добре дори и без дрехи. Комплексите са враг на секса. Не става въпрос да се изтощавате с диети, а просто да спортувате умерено и да се поддържате. 
  6. Маст*рбирайте: Как половинката ви да знае какво ви харесва, ако самите вие не знаете? М*стурбацията не е знак на самота или недоволство от връзката. Тя облекчава менструалните болки, стреса и напрежението. Също така ни напомня, че няма значение какво е семейното ни положение, и сами можем да си доставим наслада.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

6 начина за подобряване на сексуалния ви живот през новата година
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top