Home / АКТУАЛНО / 6 неща, които не трябва да криеш, ако искаш сериозна връзка
6 неща, които не трябва да криеш, ако искаш сериозна връзка

6 неща, които не трябва да криеш, ако искаш сериозна връзка

Нещата, които не трябва да криеш от него, ако искаш сериозна връзка

1.Натуралната си красота

Ако искаш да бъдете едно цяло, не трябва да криеш как изглеждаш без грим и прическа. Така или иначе, няма как да те вижда всеки път като излязла от модно списание.

2. Дългове

Ако имате намерение да сключите брак и да си откриете обща банкова сметка, не е зле да му споделиш финансовото си положение. Няма смисъл да криеш, ако имаш дългове, защото той рано или късно ще разбере.

3. Мечтите си

Дори да намираш мечтите си за твърде глупави, не е лоша идея да ги споделиш с другарчето си. Той може да ти помогне да ги осъществиш. Колкото повече знае за теб, толкова по-близки ще станете.

4. Любимата си храна

Когато излизате на срещи може и да си поръчваш само салата вместо пържола, но съжителството под един покрив ще разкрие любовта ти към сладоледа. Няма нищо лошо в това да споделиш кои храни обичаш и той няма да те съди заради това.

5. Музикалните си предпочитания

От самото начало знаеш, че той ненавижда чалгата и не смееш да му кажеш колко я харесваш. Когато заживеете заедно обаче, той няма как да не разбере музикалните ти предпочитания.

6. Очакванията

Ако искаш да е по-романтичен или спонтанен, кажи му!  Той трябва да знае какво искаш от връзката ви. Това не означава, че трябва да се опитваш да го променяш. Просто му сподели и виж дали ще го вземе под внимание, или ще го игнорира.

6 неща, които не трябва да криеш, ако искаш сериозна връзка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top