Home / ЗА НАС / 6 СТРАННИ СЕКС ИГРАЧКИ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЕКСПЛОЗИЯ
6 СТРАННИ СЕКС ИГРАЧКИ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЕКСПЛОЗИЯ

6 СТРАННИ СЕКС ИГРАЧКИ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЕКСПЛОЗИЯ

Забравете за традиционните секс играчки и вижте нашите предложения.

Понякога секс играчките могат да бъдат толкова странни и забавни , че и функционални…  Вместо традиционните скучни форми, ви предлагаме нещо свежо и различно.

Обама

obama

Дами, харесвате ли президента на САЩ Барак Обама? Искам да кажа, наистина ли го харесвате, искате ли го в леглото си? Време е той да се отплати на всички жени, гласували за него, с нещо по-така. Възможностите са безкрайни! Ако Обама ви разочарова, винаги може да му отмъстите, като използвате тази иначе оригинална играчка.

Граната

граната

Макар да е вярно, че някои хора предпочитат разнообразието в леглото, като включват елементи на опасност и агресия, има значителна разлика между „О, Боже, могат да ни хванат всеки момент“ и „О, Боже, това нещо може да се взриви в мен!“ Е, какво ще кажете за ръчна граната в леглото? А за още малко военно оборудване?

Готвач

готвач

Този малък вибратор е преоблечен като объркан и потиснат френски готвач. Не съм сигурна колко е ефективен, но винаги може да го пробвате. Поне маскировката му е добра. Винаги може да кажете, че сте го взели от курса по готварство, ако го намерят в чантата ви.

Червило

liptrik

Малко е странно да мърсувате в спалнята с нещо, което е копие на червилото ви. Този вибратор не е и толкова мощен, но малко момичета се оплакват. Liptrik е дискретен, малък и убийствено бляскав. Няма проблем, ако изпадне от чантата ви на публично място, защото никой няма да разбере какво е всъщност.

Парфюм

парфюм

Ароматен вибратор за най-запалените почитателки на парфюмите. Това е то двойно удоволствие! Вече има и богат избор от подобни глезотийки, които биха направили самотните ви нощи истинска експлозия от нови усещания.

Пистолет

пистолет

Ако не обичате да се парфюмирате, може би предпочитате оръжията? Какво ще кажете за пистолет, които ще ви изстреля на върха на кулминацията?

Избрахте ли си?

6 СТРАННИ СЕКС ИГРАЧКИ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЕКСПЛОЗИЯ
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • […] 6 СТРАННИ СЕКС ИГРАЧКИ, ПРЕДИЗВИКВАЩИ ЕКСПЛОЗИЯ […]

  • Scroll To Top