Home / ИНТИМНО / 7 навика, които могат да разрушат всяка връзка
7 навика, които могат да разрушат всяка връзка

7 навика, които могат да разрушат всяка връзка

Ако искаш да избегнеш голяма драма във връзката си, избягвай тези 7 навика

Критикуваш семейството му
Без значение какво казва той за семейството си, по-добре се въздържай от негативни коментари. Дори ако той смята роднините си за не особено приятни хора, едва ли ще се зарадва на твоето лошо мнение за тях. 
Съвет: Запази мълчание по отношение на кръвните му роднини.

Шпионираш го
Може да си мислиш, че постъпваш правилно и мъдро, когато го шпионираш в социалните мрежи, но това не е така. Другарчето ти ще се почувства неприятно и не е изключено да се дистанцира. 
Съвет: Не живей в съмнения и подозрения. Забавлявай се, вместо да си губиш времето в шпионаж. 

Искаш да доминираш
Напълно естествено е за много двойки, особено в началото, да водят битки за надмощие. Ако се опитваш да го командваш, обаче, може само да загубиш. 
Съвет: Бъди готова на компромиси, за да запазиш връзката си. Не налагай мнението си на всяка цена. 

Спря да се поддържаш
Не само че е вредно за здравето и общото ти благосъстояние, но е и сигурен начин да го отблъснеш, ако си позволиш да наддадеш с 15 кг. и да се занемариш. Това че сте заедно от дълго време не е причина да престанеш да се грижиш за добрия си външен вид.
Съвет: Грижи се за себе си, за да имаш по-високо самочувствие и увереност. Като бонус ще получиш и неговото одобрение.  

Опитваш се да го промениш
Много жени си мислят, че помагат на мъжа до себе си, като всеки ден му наливат акъл в солидни дози и му казват какво да прави. Истината е, че той няма да се промени, не и радикално. Опитите ти да го промениш само ще влошат отношенията ви и ще го накарат да се пита защо изобщо си с него.
Съвет: Приеми го такъв, какъвто е! Ако не ти харесва, означава, че не сте подходящи един за друг. 

Не споделяш проблемите и тревогите си
Всеки от нас би искал да мисли, че има перфектна връзка. Ако в стремежа си да избегнеш драмата във взаимоотношенията ви, премълчаваш проблемите, правиш лоша услуга и на двамата.
Съвет: Добрата комуникация е изключително важна за всяка връзка. Позволи му да бъде част от твоя малък свят и да ти помага. 

Лъжеш го
Ако по някаква причина го лъжеш непрекъснато, така разрушаваш доверието помежду ви. Лъжите не са решение на нито един проблем. Знаем, че от време на време се налага да му спестяваш истината, но нека това не се превръща в практика.
Съвет: Избягвай лъжите във връзката ви, ако искаш тя да бъд

7 навика, които могат да разрушат всяка връзка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top