Home / НАЧАЛО / 7 СЕКС закона, които ще те изумят
7 СЕКС закона, които ще те изумят

7 СЕКС закона, които ще те изумят

7 странни СЕКС закона, от „страната на свободата“ които ще те изумят

Америка може и да е известна като страната на свободата, но тя има повече закони за секса, отколкото може да си представиш. Въпреки, че тези правила са толкова остарели, че едва ли са в сила, те все още съществуват на книга. Виж най-шантавите закони за секса, които съществуват.

sexi1. Сатанинският секс е забранен със закон

Ако попаднете в Бейкърсфийлд, Калифорния, в южната централна част на страната, и попаднете на някой дяволски красив мъж, внимавайте. Той може да е самият Луцифер! За да се уверите, че имате защита срещу Сатаната, използвайте презерватив.

2. Не на разврата в хранителните магазини

Очевидно пазаруването за някои хора е тясно свързано със секса. Местното население в Нюкасъл явно има навика да се съвкуплява във фризерите със замразено месо, щом се налага да им го забраняват със закон (!!!).

3. Не на сексуалните услуги за уреждане на комарджийски дългове. Ако играеш комар, се приготви да си платиш дълга в брой. Само не предлагай сексуалните си услуги, защото може да те закопчеят.

4. Не консумирай брака си по време на спортни мероприятия

Хората толкова се отегчиха от нормалния секс в спалнята, че си търсят нови емоции къде ли не. Докато повечето булки не биха си помисли да празнуват сватбата си на улов за риба или стрелба, то близо до границата с Индиана е по-добре да не си сваляте гащите по никакви причини. Ако ви хванат да правите секс в храстите, ще ви глобят.

5. Не стреляйте по време на оргазъм

Знаете ли, че е незаконно да стреляте с пистолет, докато правите секс и получавате оргазъм?!

6. Не на содомията с… по-големи същества!

Във Вашингтон е напълно законно да правиш секс с всяко животно, което тежи по-малко от 40 килограма. Не така стоят нещата, ако животното е по-тежко! Умната!

7. Забрана за секса в линейка на път за болницата

Не си и помисляйте за секс в линейка на път за болницата! Ако дръзнете да го направите, ще се сблъскате с дългата ръка на закона.

7 СЕКС закона, които ще те изумят
5 (100%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top