Home / КОЛЕДА / 9 стъпки за Класически грим в Празничната нощ
9 стъпки за Класически грим в Празничната нощ

9 стъпки за Класически грим в Празничната нощ

С 9 лесни стъпки, можете да постигнете перфектния Класически грим, с който да блестите на Празничното парти.

Класическия парти грим се отличава с емблематичните ярки устни, перфектните опушени очи, в цвят по ваш избор и безупречно нанесената, черна очна линия. Въпреки простотата на този грим, класическия стил изглежда шик и забележителен, просто идеален за празничното настроение. Ако искате да изглеждате женствена и стилна, но и да се откроявате в тълпата с енигматичен поглед, добре е да проследите стъпките към постигане на това.

   klasicheski grimЗа този супер женствен грим ни трябват следните продукти:

• крем, основа и коректор, фон дьо тен

• бронзант и руж

• Сенки за очи в бяло, корал, синкаво-лилаво, керемидено, тъмно лилаво, неонов корал, кафяво и черно

• Черен и бял молив за очи

• черна спирала

• изкуствени мигли

• ярко червило

четки за грим

klasicheski grim

Стъпките за създаване на Празничен Класически грим са доста прости. Проследете реда в картинките:  

Стъпка 1: Създаване на перфектната порцеланова кожа. Измийте добре лицето си, нанесете подхранващ крем, изчакайте няколко минути, да попие и отстранете остатъка с кърпичка. Нанесете основа за грим. Сложете коректор, където е нужно. След това идва ред на фон дьо тен-а. Изберете по-матов, тъй като след него ще нанесем бронзат. След като придадохме блясък с бронзанта, поставете ружа, така че скулите ви да изпъкнат.

 

klasicheski grimСтъпка 2: Уверете се, че контура на веждите ви е перфектен и ако се налага отстранете излишните косъмчета. С няколко движения на черния или кафяв молив подчертайте цвета им в контура.

Стъпка 3: Грима на окото започваме с бял молив от вътрешния му ъгъл навън. Сложете една коралова сянка, която обаче не достига до двата края на клепача.  

Стъпка 4: Над кораловия цвят, поставяме блед пигмент в синкаво лилав тон, достигайки до средата на клепача, от където плавно го прелейте с тъмно лилав цвят, който да образува V ъгъл в края на крепача. Леко блендирайте в посока нагоре, докато цвета изблеснее и се изгуби.

Стъпка 5: Завършете с кафяви сенки за очи над лилавото с помощта на голяма четка. С по-тъмно кафяво подчертайте външния V ъгъл на окото. Използвайте малко бял пигмент със златен рефлекс точно под арката на веждите, за по-светъл поглед.

klasicheski grimСтъпка 6: Подчертайте долния клепач с тъмно лилави сенки за очи, смесени с керемидено.

Стъпка 7: Създайте драматичност на погледа, с помощта на черната очна линия.

Стъпка 8: Нанесете черна спирала и след това сложете изкуствените мигли за финален щрих, с празнично докосване.

Стъпка 9: Нанесете едно смело, ярко червило. За да добавите модерен привкус на вашите блестящи устни, създайте светлосенки, с много лек контур на черния молив, който след това смесете внимателно с цвета на червилото.

Вашият Празничен Класически грим е готов за партито!  Сега е крайно време да сложите високите токчета и шикозните дрехи и да завладеете сърцата на дансинга!

По материали от Fashionisers.com

Вижте големите картинки в галерията:

9 стъпки за Класически грим в Празничната нощ
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top