Home / АКТУАЛНО / Адел критикува Мадона, Риана и Лейди Гага

Адел критикува Мадона, Риана и Лейди Гага

  Адел отправи критика към съвременните изпълнителки, които продават песните си с предизвикателен външен вид. Британската певица назова конкурентките си Мадона, Риана и Лейди Гага в коментарите си и сподели, че в истинския живот те са доста различни от това, което показват по клиповете и концертите.
За носителката на Грами, разголването пред камерата целяло евтина реклама и било непристойно. Бременната Адел никога не е залагала на физическите си данни и не намирала поведението на колежките си за добро.

24-годишната певица, която дължи блестящата си кариера изцяло на гласовите си данни, преди време споделила пред американски таблоиди, че дори и да изглежда като супер модел, никога няма си позволи да се разголи пред публика. От последния си албум, Адел е продала над 23 милиона бройки без да се налага да изложи на показ тялото си. Пухкавата изпълнителка разкрила тайната на успеха пред много издания като казала, че за нея единствено важно е да се чувстваш щастлив и доволен от това, което правиш, без значение как изглеждаш.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top