Home / АКТУАЛНО / Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба
Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба

Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба

Чарли Шийн минава отново под венчило без да е сигурен, че избраницата му ще е свободна до тогава

Актьорът ” Чарли Шийн определено обича да живее на ръба. Някогашната звезда от комедийния сериал „Двама мъже и половина” обяви, че двамата с възлюбената си ще застанат пред олтара, за да се врекат един на друг на 22 ноември тази година. Това ще е четвърти брак за актьора и той очевидно е решил, да го направи по екстремния начин.

charli shiin i bret rosi

Чарли Шийн и Брет Роси определиха датата на сватбата си

Любимата му Брет Роси все още е омъжена жена и не се знае, дали до заветната дата хубавицата ще бъде освободена от брачните си окови, информират от bgreality.bg. Припомняме, че Чарли Шийн предложи на гаджето брак на гаджето си точно в деня на влюбените „Свети Валентин” Според запознати двамата вече оформят предбрачния договор и са невероятно щастливи от решението си да узаконят любовта си.

Този път Чарли Шийн проявява и малко предварително разум, като изпипва докрай договора, тъй като има печален опит от предишните си бракове, злословят близки до актьора. Не е и за пренебрегване фактът, че богатството на звездата от „Двама мъже и половина” е оценено на около 125 милиона долара, а това определено си заслужава всички усилия по оформяне на предбрачния договор.

Според запознати Чарли Шийн е твърде благосклонен към и Брет Роси, като й позволил да спретне сватбата на женските си мечти, без изобщо да се съобразява с предварителен бюджет необходим за цялостното организиране на събитието.

Актьорът Чарли Шийн определи датата на поредната си сватба
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top