Home / АКТУАЛНО / Алла Пугачова стана майка на близнаци
Алла Пугачова стана майка на близнаци

Алла Пугачова стана майка на близнаци

64-годишната Алла Пугачова и 37-годишният й съпруг Максим Галкин станаха родители на близнаци. Гласовитата звезда вече има една дъщеря (Кристина Орбакайте), но сега щастието и е двойно.

Alla Pugacheva and Maxim Galkin children named Elizabeth and Harry-03Новината за щастливото събитие взриви руските медии. 64-годишната певица Алла Пугачова стана майка на близнаци, износени от сурогатна майка. Щастливото семейство се увеличи с момченце и момиченце, които вече трупат популярност извън пределите на родината си. Всъщност бебетата са родени още на 18 септември, но едва сега това бе разгласено в медиите. Оказва се, че новината стана достояние на феновете й благодарение на работници от имението на звездната двойка.

Трябва да отбележим, че Алла Пугачова успя да запази тайната си доста време. Единствено най-близките до семейството са имали информация за близнаците. Мъничетата ще живеят в царски условия в имението на примата и ще бъдат обслужвани от няколко бавачки. Не се и съмняваме, че ще станат истински звезди, още преди да навършат пълнолетие при такива родители. Очевидно радостта на Алла и Максим е изключително голяма. Двамата са заедно повече от 12 години, но едва сега имат общи деца. Разбира се, това нямаше как да се случи без помощта на сурогатна майка заради възрастта на певицата.

Екипът на Womens.bg пожелава много щастие на Алла и семейството и. Присъединяваме се към голямата й радост с убеждението, че за любовта няма граници. Честито!

Алла Пугачова стана майка на близнаци
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top