Home / НАЧАЛО / Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”
Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”

Андреа изглежда доста незабележимо без традиционния си тежък грим

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.” благодарение на папарашки снимки, показани в рамките на конкурса “Стани папарак”. Николета Лозанова за пореден път нанесе удар на бившата си приятелка Андреа, показвайки я без грим.

andrea

Снимките са направени от Десислава Райчева, изловила певицата сутринта след участие. Няма как да премълчим факта, че Андреа не прилича ни най-малко на себе си, или поне на образа, който сме свикнал ида виждаме. Не особено гласовитата блондинка залага на тежкия грим, изкуствените мигли и провокативни тоалети, за да привлича вниманието на околните. Какво обаче се случва, когато тези неща ги няма, питат зрителите на ТВ7.

Фолкзвездата била забелязана в компанията на стилиста Вили, който е опълчил на папараците да я снимат. Десислава Райчева все пак успяла да щракне силиконката, благодарение на която спечели скъп фотоапарат за още светски набези.

андреа

Самата Андреа обаче ни най-малко не се интересува от мнението на хората и продължава да скандализира с поведение и визия, писа “Всеки ден”. Тъй като номерата й се изтъркаха, сега се чуди по какъв друг начин да предизвиква интерес, коментират форумци в нета.

Андреа уплаши зрителите на “Поверително от Н.Л.”
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top