Home / МОДА И СТИЛ / Бижута Сваровски Fall-Winter Collection Kingdom of Jewels

Бижута Сваровски Fall-Winter Collection Kingdom of Jewels

Новата колекция бижута Сваровски е по-красива и по-бляскава от всички досега.
За есенно-зимния сезон от австрийската компания залагат на по-обемните бижута със запазената марка блясък и елегантност. Новите попълнения в колекцията бижута Сваровски са колиета с висулки във формата на ключета, сърца, панделки и vintage пенденти.
Верижките на колиетата са дълги, изработени от висококачествени материали и покрити със сребро, злато или родий.
Новите гривни Сваровски са малко по-различни от всички досега. Те са обемни, кожени, с камъни и кристали в различни цветове. Сред новите предложения не липсват и по-женствени елегантни гривни с полирани метални елементи и прозрачни кристали. Има и широко разнообразие от гривни с висулки и гривни тип каишка на часовник с кристали.
Обеците от новата колекция също са по-масивни, по- дълги и съчетават умело старото и новото в модните тенденции. Някои от тях са много нежни и ефирният им блясък
със сигурност ще завладее сърцата и умовете на по-романтичните дами.
Други модели обеци са в готически стил и придават загадъчност. Предлага се широка гама обеци с бляскави кристали, които контрастират на черен метал. Част от новите обеци Сваровски могат да се разглобяват и да се носят по различен начин.
За почитателките на по-семплите форми, в новата колекция има малки обеци с фини прозрачни кристали.
Пръстените Сваровски са с големи камъни и кристали, с инкрустирани перли и циркони. Сред новите попълнения в есенно-зимните предложения има и халки с многоцветни комбинации от камъни.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Todoroff казва:

    Swarovski AG винаги са били едни от новаторите и определящите тенденциите в дизайна на бижута.

  • Scroll To Top