Home / НАЧАЛО / Новото гадже на Ники Михайлов копие на Николета Лозанова
Новото гадже на Ники Михайлов копие на Николета Лозанова

Новото гадже на Ники Михайлов копие на Николета Лозанова

Новото гадже на Ники Михайлов е моделката Бояна Маринова

Бояна Маринова е новата тръпка на вратаря Ники Михайлов. Все още не особено известната красавица замести фолкзвездата Алисия в сърцето и леглото на бившия на Николета Лозанова.

Бояна Маринова

Бояна Маринова

20-годишната смугла имитация на Ни Ло е имала вземане-даване и с Петко Димитров, твърди жълтата преса. Двамата се запознали, преди той да срещне настоящата си половинка Яна Акимова. Сега горещата моделка се среща с не кой да е, а с Ники Михайлов – един от най-желаните ергени в България.

От известно време се говори упорито за топлите отношения между Ники Михайлов и Бояна Маринова. Вратарят се впуснал в авантюра с красивата моделка, която е приятелка на бившата му приятелка Николета Лозанова.

Нека припомним, че новоизлюпената водеща на “Поверително” по ТВ7 подкрепи приятелката си във Фейсбук, наричайки я една от най-красивите българки. Дали е една от тях, не знаем, но можем смело да отбележим, че изглежда завидно добре.

Бояна Маринова е родом от Тетевен. Преди година започва следването си в софийския Университет за национално и световно стопанство. Вече има фотосесии за най-известното мъжко списание, както и участия в клипове на Азис и Лияна, писа “Всеки ден”.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Новото гадже на Ники Михайлов копие на Николета Лозанова
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Новото гадже на Ники Михайлов копие на Николета Лозано… […]

  • […] Николета Лозанова обича да затапва недоброжелателите си, обвиняващи я, че има пластични корекции, които далеч не включват само силиконовия бюст. Моделката и новоизлюпена тв водеща твърди, че единствената интервенция, на която се е подлагала, са силиконовите импланти в гърдите. И макар снимките да показват непрекъснато променящата й се визия, Николета Лозанова продължава да заблуждава почитателите си. […]

  • Scroll To Top