Home / ДИЕТИ / Бърза билкова диета за отслабване
Бърза билкова диета за отслабване

Бърза билкова диета за отслабване

Тази билкова диета топи до пет килограма само за няколко дни

Продължителността на бързата билкова диета е пет дни и през тях е необходимо да замените водата с билков чай. Билките, които се използват при диетата са липа и имел в комбинация с мед и лимон. Силата на диетата се състои в регулиране на обмяната на веществата, което пък гаранция за трайния й ефект.

Липовият чай е много известен със своите лечебни свойства. Липовия цвят се съдържа витамин А и С. Билката има диуретични и противовъзпалителни свойства, а освен това оказва и ободряващо действие върху целия организъм.

Имелът регулира обмяната на веществата и кръвното налягане, спомага за нормализиране на хормоналния баланс и снабдяването на организма с калий.

Бързата билкова диета с чай от липа и имел спомага за засилване на метаболизма и постигнатите резултати се запазват за дълъг период от време. Добре е да знаете, че при билковата диета няма ограничение в храната, но все пак е добре да не прекалявате и да заложите и на физическата активност. Силата на билкова диета за отслабване се крие в комбинацията на действието на мед, лимон, липа и имел.

bilkova dieta

Изпробвайте тази билкова диета за отслабване

През първия ден от билкова диета е необходимо да си направите отвара от две супени лъжици липа и литър вода. Имайте предвид, че не бива да консумирате други течности и ако сте привикнали на по-голямо количество е добре да си приготвите двойна доза.

Втория ден от диетата включва приема на чай от имел приготвен в същото количество както липовия. През третия ден от бързата билкова диета се прави комбиниран чай от имел и липа, като в два литра вода се добавят по две супени лъжици от всяка билка. Четвъртия и петия ден се повтаря същото с тази разлика, че при единия ден добавяте и две супени лъжици мед към чай, а последния ден от билковата диета прибавяте и прясно изцеден сок от лимон към приготвената отвара от билки.

Тази билкова диета и изключително ефективна и резултатите от нея се запазват за много дълъг период от време.

Бърза билкова диета за отслабване
4.8 (96%) 5 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top