Home / ДИЕТИ / Бързо отслабване с морски продукти
Бързо отслабване с морски продукти

Бързо отслабване с морски продукти

Има измислени толкова много диети, съставени с цел бързо сваляне на килограмите и по-здравословен начин на живот. Всички те съдържат най-различни продукти. Няма две напълно еднакви диети. Някои се отличават повече от другите. Например, отслабването с морски продукти. Тези продукти присъстват в много хранителни режими. Един типичен пример е диетата, наречена „Зоната“.
Нейният създател Бари Сиърс спечели милиони с бестселъра си за този здравословен режим. С какво толкова е по-различна тази диета? Като за начало, при нея имате възможност да комбинирате продукти, богати на много хранителни вещества, което пък я прави и толкова полезна. Консумирате продукти в правилното съотношение, а именно – 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Чрез нея дори може да избегнете много болести на сърцето, високо кръвно налягане и диабет.
В Зоната не е нужно да приемате по-малко калории, а да приемате различни видове калории. Консумират се продукти с ниско съдържание на протеини на всяко хранене, и въглехидрати под формата на плодове и зеленчуци.
Отслабването с морски продукти също е залегнато в основите на режима. Тъй като те съдържат много полезни вещества, и сравнително малко калории, са неразделна част и от тази диета. Особено за вечерните хранения, може да си позволите филе от бяла риба или някой друг екзотичен морски деликатес.
Отслабването с морски продукти е много добро решение за здравословно стопяване на килограмите. Д-р Бари Сиърс не случайно ги включва в своята диета Зоната.

Бързо отслабване с морски продукти
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top