Home / НАЧАЛО / бТВ отвърна на удара: Ето какво разкри за Нова Тв!
бТВ отвърна на удара: Ето какво разкри за Нова Тв!

бТВ отвърна на удара: Ето какво разкри за Нова Тв!

бТВ коментира напускането на Ани Салич в официално обръщение

бТВ отвърна на удара и коментира стратегията на Нова Тв да им краде кадърните кадри, като им предлага по-високо възнаграждение. Частната медия изпрати отворено писмо до медиите във връзка с напускането на новинарката Ани Салич, която е част от екипа й от самото й създаване.

bTV

bTV отвърна на удара!

бТВ съобщи, че Нова телевизия изпраща атрактивни предложения на водещите, репортерите, операторите и продуцентите им, за да ги привлече към екипа си. Такова предложение е получила и Ани Салич и го е приела. За разлика от нея, както и от Анна Цолова и Виктор Николаев, верните кадри на бТВ са отказали добрите оферти, показвайки лоялност към работодателя си.

Действията на Нова Тв показват единствено немощ, породена от невъзможността й да бъде лоялна конкурентка в ефира. Така медията се опитва да компенсира липсата на творчески и концептуален ресурс, като краде добрите и вече доказали се лица на бТВ. Ето по този начин бившата телевизия на Ани Салич коментира действията на конкурента си, подчертавайки, че по този начин ощетяват зрителите.

Самата Ани Салич избра парите пред лоялността към бТВ, но до това крайно решение не е стигнала импулсивно. Позицията й в медията от доста време не бе особено привлекателна – нещо, което доведе до очаквания разрив в отношенията им.

Още за скандала с Ани Салич ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

бТВ отвърна на удара: Ето какво разкри за Нова Тв!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top