Home / НАЧАЛО / Черната Златка изложи Миро пред цяла България (Видео)
Черната Златка изложи Миро пред цяла България (Видео)

Черната Златка изложи Миро пред цяла България (Видео)

Черната Златка се изложи за пореден път в къщата на Биг Брадър Ол Старс

Черната Златка получи подарък от Златка Райкова – телефонен разговор със своя приятел Мирослав, видя Womens.bg.

Едрогърдата силиконка се възползва от тази възможност и помоли Биг Брадър да я свърже с Миро. Още от самото начало на разговора обаче Златка Димитрова така се притесни и сконфузи, че оплете думите. За разлика от нея приятелят й звучеше добре и дори я посъветва да спре да плаче за щяло и нещяло в Къщата, защото не е нормално и един вид излага и него.zlatka-dimitrova

Черната Златка счупи тъпомера с въпроса си дали Миро не й изневерява. И за да е пълна излагацията, тя сподели пред цяла България какви мисли й минават през главата. Признанията й показаха за пореден път колко несигурна е тя, въпреки титлата “Плеймейт” и всичките фотосесии за известни списания.

Противно на очакванията, Златка Димитрова не само че няма високо самочувствие (за разлика от Златка Райкова), но и страда от комплекс за малоценност, разкриха зрители. Тъй като приятелят й има семейство и дете, а тя е била в ролята на любовница, сега му няма доверие. Дали ще получи така мечтаното предложение за брак и ще стане майка, съвсем не се знае.

Още скандални разкрития за Златка Димитрова ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни за повече пикантерии!

Черната Златка изложи Миро пред цяла България (Видео)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top