Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Черната Златка си взе хонорара от Биг Брадър, но не го дари!
Черната Златка си взе хонорара от Биг Брадър, но не го дари!

Черната Златка си взе хонорара от Биг Брадър, но не го дари!

Черната Златка си прибра парите, не обелва дума дали ще ги дари за благотворителна кауза

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, най-после си прибра парите от Биг Брадър Ол Старс, научи Womens.bg. Моделката е взела приличен хонорар за участието си в шоуто, призна самата тя през списание Story. Въпреки че спечели благодарение единствено на добрата си кауза, тя явно не планира да дари и хонорара си на Боби или на друг нуждаещ се.zlati

Womens.bg припомня, че Златка Димитрова агитираше зрителите да гласуват за нея още от самото начало на Биг Брадър Ол Старс. Така тя постави в неравностойно положение останалите участници. Мнозина се съмняваха в добрите й намерения и я обвиниха, че е трябвало да дари хонорара си, без да го обявява в началото, а в края на престоя си в Къщата. Точно така направи и Лео, който загуби на крачка от финала.

Ще припомним и че точно Златка, Боби и Лео бяха замесени в скандал, който се разрази с пълна сила в мрежата. Златка Димитрова обвини Лео, че не е спазил обещанието си да дари част от хонорара си на Боби. Той пък се обиди от арогантното й отношение и реши да даде парите за друг нуждаещ се.

Типично по български успяхме да опорочим и тази иначе добра кауза…

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Черната Златка си взе хонорара от Биг Брадър, но не го дари!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top