Home / РЕЛАКС / Чудната виртуална градина на красивите цветя
Чудната виртуална градина на красивите цветя

Чудната виртуална градина на красивите цветя

Запалените цветари казват, че цветята са деца на Природата. Красотата им е видима с просто око и всяко едно от тях е надарено с неповторима шарка и форма. Очевидно, Майката Природа е била щедра, когато е използвала своите четки и приказни цветове. За радост на всички любители на цветната красота, в днешно време е изключително лесно да почерпиш вдъхновение от красивите цветя, без дори да напускаш дома си. За да бъдем честни ще споменем, че понякога фактори като пребиваване в апартамент ни възпират от създаване на приказен шедьовър – градина от цветя.

В чудната виртуална градина на красивите цветя, любителите на природната красота могат да се запознаят с особеностите на различни видове растения и препоръки за тяхното отглеждане.

Цветен свят в мрежата

Благодарение на интернет и модерните технологии, всеки може да почерпи опит от предложените съвети във виртуалното пространство. От предложения свързани с оформяне на градината до препоръки за отглеждане на отделни цветя. Почерпете вдъхновение от предлаганите снимки на най – красивите градини в целия свят. Разходете се макар и виртуално в Холандия, Франция и Испания и се порадвайте на красивите цветя. А, чували ли сте за най – известните футуристични градини в света? Зарадвайте очите и въображението си със снимки на мостове, приказни герои, пеперуди и човешки фигури изцяло създадени от зелени и цветни растения. Ако сте почитатели на градините, които носят духа на Средиземноморието, то последвайте нашите съвети – положете слой от дребни камъчета около растенията. Декорирайте празните пространства с високи, керамични стомни. Трябва да отбележим, че когато човек има желание може да пренесе природната красота на необичайни места като покрива на сгради или градска среда. За съжаление, градините върху покриви все още не са получили широка популярност в България. Но градини в градска среда се срещат все по – често.

В чудната виртуална градина на красивите цветя (www.flowersbg.net) ще срещнете безброй различни видове и идеи за оформяне на Вашето лично, цветно място. Идеите са пред Вас, просто използвайте капка въображение и вдъхновение.

Чудната виртуална градина на красивите цветя
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top