Home / РЕЛАКС / Cornelia Diamond: екзотично спокойствие

Cornelia Diamond: екзотично спокойствие

Ако се нуждаете от почивка и желаете да се отпуснете сред красотата на природата на чужда страна, то хотел „Cornelia Diamond”,Белек ще направи всичко, за да ви потопи в екзотична и приятна обстановка. „Cornelia Diamond” е един от 5-звездните хотели, които Анталия ще ви предложи.


Хотелът е разположен в района на Белек. „Cornelia Diamond” ще ви изненада с красив изглед към Средиземно море. Заобикалящата хотела борова гора ще ви предложи търсеното спокойствие.
Хотел „ Cornelia Diamond “ е построен през 2008 г. Площта му обхваща около 200 000 кв.м. Той се намира на около 45км. от центъра на Анталия и на около 2 км. от центъра на Белек. Улеснение за туристите представлява фактът, че „Cornelia Diamond” е на 35км. от Летище Анталия. Хотелът разполага с основен ресторант, 8 ресторанта от типа A la Carte, 10 бара, 6 заседателни зали с капацитет около 2000 души. Освен екзотика, хотела  предлага на своите гости допълнителни услуги от ежедневна необходимост като химическо чистене, пералня, детегледачка, телефон, факс, интернет връзка. Забавленията също не са пренебрегнати. „Cornelia Diamond” ще ви изненада с турска баня, сауна и джакузи. За по – спортните натури е изграден фитнес център, тенис на корт, дартс, мини футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, мини голф, стрелба с лък. Разположението на „ Cornelia Diamond “ предполага и възможността да спортувате плажен волейбол, уиндсърф, кану. Всички забавления се организират и ръководят от професионални аниматори. Храната, която ще получите ще задоволи и най – изтънчения вкус. Хотелът е предвидил 24 часа обслужване в стаите. Във всяка от стаите има меню, по което се извършват поръчките. В ресторанта се провеждат Гала Вечери веднъж на 14 дни. Важи правилото за вечерно облекло.


Хотел „Cornelia Diamond” е един от туристическите центрове на Анталия. За любопитните, ще е интересно, че Белек е най – големият голф център в Турция. Туристи от цял свят се чувстват привлечени от красотата на плажовете и боровите гори. Хората с изследователски дух могат да посетят водопадът Куршунлу, елинистичния град Перге. Избирайки да прекарате своята почивка в хотел „ Cornelia Diamond”,Белек, вие ще си тръгнете отпочинали и заредени с нови сили и емоции.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top