Home / ИНТЕРЕСНО / Цветови тест за енергийния ви потенциал
Цветови тест за енергийния ви потенциал

Цветови тест за енергийния ви потенциал

 

НЕБЕСНО СИН

Този тест ще ви даде точна представа за това в коя област имате силна енергия, къде усещате нейната липса, как да ползвате силата на енергиите във вас и как да се предпазвате от лошите енергии.

Според създателите на теста, той е до 95% точен.

7 чакри отговарят на 7 цвята

chakras1

Седемте основни чакри са свързани с конкретни области на съзнанието. Те също имат своя характерна функция и характеристика. Всяка чакра е свързана с един орган и един от седемте цвята на цветовия спектър. Ето кои са тези цветове –

ЧЕРВЕН,    ОРАНЖЕВ,    ЖЪЛТ,    ЗЕЛЕН,    НЕБЕСНО    СИН,    ТЪМНО СИН,    ВИОЛЕТОВ

Разгледайте ги внимателно и продължително!

3d colorful background

Сега затворете очи, отпуснете се и си представете, че сте сгушена уютно, в малко сапунена мехурче. Запълнете го с цветната енергия на първия цвят, който ви хрумне.  Този цвят е вашата водеща енергия.

soap_bubble_home_page

НЕБЕСНО    СИН

светло синьо

Една от най-важните функции на Синята чакра е способността да се вербализират мисли и емоции. Когато Синята чакра работи добре,  е лесно да изразиш на глас мислите си и своите мнения. Самите думи се изливат гладко и ромолят сато поток. Леко изразяваш мисълта и чувствата си, върху „лист хартия”. При писателите и поетите тази чакра работи перфектно, наричат я талант.

Един от признаците за нередности в Синята чакра – е буца в гърлото, усещането, че някой те стиска за гърлото и трудно поемаш въздух. Може дори да предизвика раздразнение, гняв и сълзи.

Основната причина за това са неизказаните мисли, мнения, негодуване, гняв. Често обстоятелствата или смълчаните страхове, погълнати от наложеното мнение на другите, с които сте негласно несъгласни,  ви карат да се чувствате нагрубени и обидени, без видима причина за това …

В резултат,  неизказаните ви чувства, думи и мисли се натрупват в гърлото и блокират работата на синята чакра. Когато тя е блокирана, имате големи трудности в комуникацията. Тази нарушена проводимост на нервните импулси в областта на шията и ръцете става неуправляема. Ставате непохватни, не само речево, но и чисто физически.

С помощта на синята енергия се проявяват различни прозрения и идеи. Но тя работи само, ако използва силната енергия на долните чакри. За да се реализира творческия потенциал на синята чакра, трябват мощни жълта и зелена енергийни чакри. В случай на силна синя чакра, и слаби долни чакри, човек може да изпита депресия. Усещането е за знания, без силата да ги приложиш. Забравено усещане за смисъла в живота. Трябва да се работи за развитието на енергията на долните чакри, която ще създаде здрава основа за изпълнението на енергията и творческия потенциал на крехката синя енергия. Синият цвят също е отговорен за интуицията. Той е свързан и с преходи в пространството и други светове.

Този цвят може да се нарече дезинфектант. При проблеми със синята чакра, могат да се развият алергии. Това е така, защото по време на стрес, синята чакра може да възприеме всяко вещество, което влиза в тялото, като отрова. В същото време да развие антитела срещу това вещество, като имунен отговор, който ние наричаме алергия. Възстановяването на синята чакра може да работи бързо и ефективно за лечение на алергии и без лекарства. И тук няма значение вида на алергена.

Когато синият цвят е мръсен или не достатъчен, ние ставаме податливи на инфекциозни заболявания – бронхит, астма, ларингит, както и много други заболявания.

За това преди да се отпуснете в небесното си убежище, прочетете как да работите за силата на жълтата и зелената енергии.

За ТЪМНО СИНИЯ цвят, ще ви разкажа утре по същото време, тук!

WomanInBLueWrapModelBeauty

Цветови тест за енергийния ви потенциал
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top