Home / ИНТЕРЕСНО / Цветови тест за енергийния ви потенциал
Цветови тест за енергийния ви потенциал

Цветови тест за енергийния ви потенциал

ТЪМНО  СИН

Този тест ще ви даде точна представа за това в коя област имате силна енергия, къде усещате нейната липса, как да ползвате силата на енергиите във вас и как да се предпазвате от лошите енергии.

Според създателите на теста, той е до 95% точен.

7 чакри отговарят на 7 цвята

chakras1

Седемте основни чакри са свързани с конкретни области на съзнанието. Те също имат своя характерна функция и характеристика. Всяка чакра е свързана с един орган и един от седемте цвята на цветовия спектър. Ето кои са тези цветове –

ЧЕРВЕН,    ОРАНЖЕВ,    ЖЪЛТ,    ЗЕЛЕН,    НЕБЕСНО    СИН,    ТЪМНО СИН,    ВИОЛЕТОВ

Разгледайте ги внимателно и продължително!

3d colorful background

Сега затворете очи, отпуснете се и си представете, че сте сгушена уютно, в малко сапунена мехурче. Запълнете го с цветната енергия на първия цвят, който ви хрумне.  Този цвят е вашата водеща енергия.

soap_bubble_home_page

ТЪМНО  СИН

WomanInBLueWrapModelBeauty

Това е цветът на интуитивното мислене. Чрез този начин на мислене човек може да се рови в дълбините на съзнанието и организацията на света, да разбере всички взаимовръзки. Това е твърд, студен цвят, който спокойно гледа право в очите.  Вижда света без разкрасяване и емоции.

Синият цвят ни дава воля, упоритост и решителност, вяра в себе си.

Основният проблем на синия цвят? Това са знанията и желанието да ги споделите. Функцията на синьото е управлението. То се проявява в междуличностните отношения, както и на ниво физиология.

Шестата чакра може да контролира всички останали чакри.  Поради визуализацията, която създава енергията на шестата чакра, другото и  име е „Третото око“.

Неприятна нейна страна, това е твърде строгия контрол. Тя налага визията си за света и идеите си в контакта с реалния живот. Тъмно синята чакра, твърде често е строга към себе си и към околните. Поради тази си безмилостност подтиска работата на червената, оранжевата, жълтата и зелената чакри. Това желание за ред, може да бъде натрапчиво. Сините хора, се опитват да се налагат на другите и силно негодуват, когато те не приемат предложенята им. Това може да ги доведе до депресия, агресия и осъждане на другите.

Синьото си създава система от възгледи за живота, който често не се вписват в реалноста. Създават му само конфликти. Сините хора са заложници на собствената си система за ред. Те смятат, че са по-висши от всичко това, което виждат около себе си. Това често е тяхната беда.

За сините хора са характерни заболявания на опорно-двигателния апарат. Когато синьото бъде  наясно с важността на всички други цветове и замени авторитарното си управление с демократично, тогава блясва способността му да се развива с пълен размах. Тогава могат да бъдат много полезни хора, за себе си и обществото.

Премахването на  дълготрайните им блокове, може да повлияе благотворно на всички други чакри, като помогне за възстановяване на функциите им и дори до подмладяване на тялото. Това е цветът на гениялноста, на прозрението, на провидението. Синьото е най-добрия учител.

Тук описахме един отделен вид син човек. В действителност, при всички хора, тази енергия се проявява в различна степен.

Типичното синьо може да бъде изпълнено с живот и реализирано, само ако е  ангажирано с интелектуална дейност. То не намира своето място в живот отдаден на практически дейности. Няма да има проблеми с парите, ако има добре развита жълта енергия, но не те са неговата страст.

Ако при синия човек, по-ниските енергии са развити и работят добре, той може да стигне висоти в обществото – учен, откривател, бизнесмен, новатор, изследовател.

Ако обаче, по-ниските енергии са слаби – синьото няма достатъчно енергия, за да реализира своите идеи. Така той ще си превърне в самотната „черна овца”, сред червено-жълтите хора.

Така че прекрасни сини хора, работете за развитието на по-ниските си енергии и приемете, че света не е толкова съвършен, като вас.

За ЛИЛАВИЯ цвят ще ви разкажа тук!

woman in violet2

Цветови тест за енергийния ви потенциал
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top