Home / ОТНОШЕНИЯ / Да го накараме да се влюби

Да го накараме да се влюби

По цял ден мислиш за него, прекарваш часове пред огледалото и правиш всевъзможни щуротии, за да те забележи. А той дори не подозира за съществуването ти. Сигурно често се питаш как да приковеш вниманието му и да го оплетеш в мрежите си. Ето как да го накараш да се влюби.
Едва ли ще бъде изненада, ако започнем с добре поддържания външен вид. Полагай грижи за косата, кожата, ноктите, зъбите…Все пак, преди да го впечатлиш с другите си качества, ще трябва да го съблазниш с естествения си чар. Усмихвай се, хвърляй му закачливи погледи.
Ако не те забелязва въпреки това, осмели се да го заговориш.
Бъди себе си! Не се представяй за такава, каквато не си. Не се притеснявай от недостатъците си. В неговите очи те могат да са предимства.
Не се срамувай да заявиш и качествата си. Нека бъде наясно каква си и не те подценява. В същото време, не се разкривай напълно. Бъди загадъчна. Мъжете обичат да влизат в ролята на откриватели. Ще му бъде интересно да разбира всеки ден по нещо ново за теб.
Бъди уверена в себе си. Чувствай се добре в кожата си. Само така можеш да накараш другите да те уважават. Не прекалявай с увереността, обаче. В противен случай рискуваш да изглеждаш надменна и да отблъснеш с поведението си.
Освен грижите, които полагаш за външния си вид, старай се да привлечеш обекта на желанията си и с интелект. Не залагай само на големите си очи и хубавата си коса. Мъжете оценяват красивата външност, но предпочитат да имат и добър събеседник до себе си. Говорете си. Бъди компетентна по различни теми, интересувай се от неговите интереси, изслушвай го. Дръж се приятелски. Кой би се отказал от приятелска атмосфера и усмихната компания? Прави му комплименти, за да погъделичкаш егото му. Опознай приятелите му и ако ти допаднат- направи ги свои. Той се влияе от мнението на най-добрия си приятел. Прояви чувството си за хумор. Това е много важна техника за съблазняване. Накарай го да се чувства добре в компанията ти. Поддържай интереса му към теб. Бъди различна всеки ден. Не му досаждай, не мрънкай и не го ограничавай. Покажи му, че оценяваш свободата и не го обсебвай още на първите срещи

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top