Home / АКТУАЛНО / Да изберем подарък според зодията!

Да изберем подарък според зодията!

Може да ви се струва малко странно, но зодията може да ви улесни при избора на подарък.
Овните като първенци в зодиака винаги се стремят да привлекат вниманието към себе си. Затова ако искате да ги изненадате наистина, трябва да им подарите нещо много голямо, скъпо или уникално. Подходящ избор за жената овен е бижу с естествени камъни или скъп парфюм. Можете да заложите и на по-нестандартен подарък като вечеря в изискан ресторант или малко пътешествие.
На родените под знака на телеца трябва да подарите нещо практично. Телците не се впечатляват от ненужни вещи и предпочитат да им се подари нещо, което ще им бъде от полза. Ако не можете да измислите нещо оригинално и практично или нямате възможност – пригответе им нещо за ядене. Телците са големи чревоугодници и биха оценили жеста ви.
Близнаците са много лесни за подарък, тъй като те се впечатляват и от най-малкото. На тях можете да подарите закачлив подарък, книга, билети за театър, концерт или кино.

С подаръка на раците определено ще се измъчите. Те са любители на антиките и домашния уют. Трябва да помислите какво им липсва в дома или да загубите няколко часа в най-близкия антикварен магазин. Подходящ подарък за тях е готварската книга или красивата декоративна лампа.
Лъвовете винаги очакват царски подаръци и ще се зарадват само на скъпи и ценни вещи. Жената лъв ще остане впечатлена, ако й подарите дизайнерски дрехи, скъпо бижу или екскурзия. Мъжът лъв е по-непретенциозен и няма да ви се обиди, ако му поднесете плик с пари.
Девите имат различни интереси и биха се зарадвали на диск, картина или книга. На жената дева можете да подарите бижу от ахати или голям букет. Девите със сигурност няма да забравят, ако им организирате парти-изненада за рождения ден или просто им помогнете с приготовленията.
Родените под знака на везните обичат да избират подаръците си сами. Няма да сгрешите ако им предоставите тази възможност и на празника им поднесете плик с пари. Можете да ги зарадвате и с цветя и шоколад, картина или козметични продукти.
Скорпионите ще се зарадват на нещо, направено специално за тях. Подарете на приятеля си скорпион дизайнерски часовник, уникално бижу със скъпоценен камък или парфюм.
Стрелците ще се зарадват на всичко. Най-много ще оценят старанието ви при избора на подарък и красивата опаковка. Можете да им подарите ваучер за някакъв курс или билет за филм.
Козирозите са малко потайни и е трудно да изберете подарък за тях. Може би ще се зарадват на портфейл или скъп парфюм, но в никакъв случай няма да оценят сувенир или букет цветя.
На водолеите може да подарите оригинални вещи-уникати, естествена козметика или билет за кино. При тях най-важна е изненадата, така че се постарайте да им подарите нещо, което не очакват.
Рибите са тихи и кротки и биха се зарадвали и на най-скромния подарък. Добра идея е да им подарите книга, домашен любимец или картина. Няма да откажат шоколад и цветя, а може да им подарите и аквариум със златни рибки.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top