Home / МОДА И СТИЛ / Дамски сака за есента
Дамски сака за есента

Дамски сака за есента

Дамските сака са сред едни от най – любимите връхни дрехи на жените. Те са леки и удобни и позволяват да бъдат съчетавани, както с по – летни дрехи, така и с по – зимни. Дамското сако е израз на женствеността и елегантността. Ако допреди няколко години се позволяваше единствено комбинация между сако и строга пола или панталон, то днес е изключително модерно да съчетаваме тази връхна дреха с небрежен панталон от дънков или кадифен плат. Дамското сако е дреха, която трябва да бъде открита във всеки женски гардероб.

Сакото е изключително модерно и подходящо за сезона на есента. Времето е променливо и често срещаме трудности при избора на облекло за деня. Ако съчетаете сакото с блуза с къс ръкав, това ще ви улесни при изгряването на нечаканото слънце. Дамското сако внася разнообразие в нашия стил. През есента, ние все още носим отворени обувки. Те са подходящи за комбинации с връхната дреха. Дизайнерите препоръчват през тази есен да заложим на саката с двуредови копчета и висока яка. Изключително модерни са връхните дрехи в „милитари“ стил. Интерес представляват и саката, които са изработени в ретро стил. По отношение на модела на дамското есенно сако, дизайнерите предоставят право на избор. Дамите могат да избират между къси и дълги връхни дрехи. Късите сака са подходящи, ако искате да привлечете погледите към своята талия. Ефектен колан ще ви придаде неотразимо излъчване. Ако заложите на дългото сако, тогава го комбинирайте с дънки или прилепнал клин. Правите и тесни панталони също трябва да се носят с дълги сака. Дизайнерите са решили да се спрат на по – тъмните цветове при изработката на дамските връхни дрехи. Този сезон сивото е модерен цвят. Съвсем очаквано, то се среща в моделите на дамски сака. Сред останалите цветни предложения са пастелните цветове и класическото черно. Карето продължава да властва в есенния свят на дамските сака. Модерната връхна дреха се предлага в два варианта – с висока яка и цип и широка яка, която се увива около шията като шал. Този модел сако предлага възможност за съчетаване с истински шал. Дизайнерите препоръчват комбинацията сако – шал. Ако заложите на връхна дреха в по – тъмен цвят, то шалът трябва да бъде задължително ярък.

Дамското сако предлага куп възможности за комбинации с други дрехи, обувки и цветове. Когато избирате вашата връхна дреха се съобразете с формата на тялото си. Ако сте с широка талия, изберете сако с по – голяма дължина.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top