Home / АКТУАЛНО / Dartess.net – бутик за български дизайнерски дрехи!
Dartess.net – бутик за български дизайнерски дрехи!

Dartess.net – бутик за български дизайнерски дрехи!

Най-новият бутик за български дизайнерски дрехи отвори врати – dartess.net

Като онлайн списание с над 10 хиляди фенове, ние винаги се стремим да поднасяме на нашите читатели актуална и полезна информация, която да им бъде освен  интересна, също така и полезна.

Ако се интересувате от българска мода, екипът от womens.bg с гордост ви представя най-новото от българската дизайнерска мода – бутик Д‘артес  (d’Artess – the art of dressing).

Д‘артес е бутик за дамски, мъжки дрехи и аксесоари, създадени от български дизайнери. Екип от млади и амбициозни дизайнери с опит, осъществиха мечтата си да предложат на българските потребители висококачествени дрехи и аксесоари, които са на достъпни цени. Повече за екипът можете да прочетете тук.

Политиката на българският бутик  Д‘артес  може да бъде определена с една дума – ограничена. Всяка колекция се създава в ограничени количества. Целта е да може да се контролира качеството и да се запази на високо равнище. „Стараем се да придадем уникалност, издръжливост, същевременно да постигнем една достъпна цена на нашите продукти. Трудна задача е да се съчетае тази комбинация, но успяхме да постигнем оптималният вариант.“

Основният материал, който се използва от екипът на Д‘артес е висококачествен памук. „Разчитаме на природните материи и избягваме използването на изкуствени материи. Философията ни е такава, че човек трябва да е в едно с природата и трябва да се доближава към нея, а не да се отдалечава.“

Колекциите на Д‘артес  са все още в процес на попълване, тъй като проекта стартира официално преди броени дни. Вече потребителите могат да избират между мъжко облекло – дизайнерски тениски, а за дамите изборът е по-богат – туники, рокли, потници, сака и блузи. Аксесоарите са интересни – дамски чанти, които нямат аналог със свежите си и цветни принтове, които ще ви гарантират усмивката лицето, както и на хората, които ви забележат с подобна дамска чанта. Материята е, както предполагате висококачествен памук, който ще ви гарантира здравина и удобство при ежедневна употреба, независимо от степента на натоварване. Дръжките са създадени, за да бъдат приятни на допир и същевременно издръжливи, за да не ви създават неприятни моменти.

„Като художници нашата основна цел е да превърнем всяка дреха и аксесоар в уникално произведение на изкуството, но същевременно изключително много държим и на удобството и практичността на нашите дрехи и аксесоари. Не е важно само да бъде красиво, но и да се използва, защото знаем, че много хора имат дрехи или обувки, които откакто са ги купили, не са ги носили никога. Просто си седят така, за красота. Това не е нашата цел. Дрехата трябва да олицетворява човекът, който я носи. Трябва да изразява неговите чувства, емоции, въобще неговата вътрешност. Разбира се, освен всичко това, трябва да бъде удобна и практична.“

С какво Д‘артес се различава от другите онлайн бутици? Един въпрос, който интересува аудиторията на womens.bg.

Имайки предвид, че пазарът масово е наводнен с дрехи от Турция и Китай, ние искаме да популяризираме българският труд. Искаме да покажем на хората, че българските продукти успешно могат да се наложат на пазара и да накараме хората да предпочетат тях, пред останалите.

Уникалното в концепцията на Д‘артес са не са само нестандартните и оригинални кройки на дрехите и на аксесоарите , а с това че ние „рисуваме“ върху тях.Ние създаваме уникални авторски щампи, с които преобразяваме всяка дреха или аксесоар. Всеки от нас влага креативност, емоция и творчество във всяка една щампа, която създаваме.

Какво ще кажете за българската мода?

Българската мода има същите затруднения като нашите от бизнес гледна точка – голямата конкуренция на масовите и евтини облекла, които се внасят постоянно в страната. Това е нещо, с което трудно може да се борим, но не е и невъзможно. Хората трябва да осъзнаем, че ако не се подкрепяме взаимно, няма да стигнем далеч. Има много талантливи български модни дизайнери като Милка Александрова – Бучи, с която, даже, имаме честта лично да се познаваме.

Какво ново може да очакват вашите фенове?

Винаги сме на гребена на вълната и работим върху нови дизайни на дрехи. В момента подготвяме коледна колекция, с която да отбележим този красив и топъл семеен празник.

Какво ще включва тя?

Скоро ще разберете.

Пожелайте нещо на читателите ни.

Здраве на първо място, бъдете добри хора и преследвайте целите и желанията си – бъдете усърдни в нещата, който правите и винаги влагайте сърцето си в тях. Независимо колко е трудно, не се отказвайте, а вървете само напред.Това е гаранция за успеха ви, с каквото и да се захванете.
Dartess.net в Google+
Dartess.net във Facebook

 

Dartess.net – бутик за български дизайнерски дрехи!
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top