Home / ДИЕТИ / Диета за корема

Диета за корема

Истинската диета за корема се нарича коремни преси. Но това съвсем не означава, че храната която трябва да се приема не бива да се съблюдава. Не е нужно да имате проблеми със затлъстяването, за да предприемете диета за корема. Със сигурност сте виждали как изключително слаби хора започват да издуват коремчетата. Тази диета е подходяща тъкмо за тях.
При диетата за корема ограничете дневния прием калории на 1600. Мотото на тази диета не е „какво ядеш, а по колко ядеш“. С други думи няма нужда да се лишавате от нищо. За предпочитане е да се храните с пресни, а не консервирани продукти, а ако са домашно производство е най-добре.
Позволените храни за една диета за корема са плодове, риба, много бобови растения, също така и житните растения са позволени. Използвайте зехтин за готвене. За предпочитане е да не се храните с пържено. Най-вече варено и печено. Не яжте сладко. Мазни меса и саламите са забранени.
Тайната на диетата за корема се крие в употребата на семена.Те съдържат мононенаситени мазнини. Точно те спомагат за разграждането на онези слоеве сланинка, които успяхте да натрупате. Затова спокойно може да хапвате слънчогледови семки или пък бонбони от черен шоколад и това ще е полезно. Ще трябва след всяко хранене да приемате от тези храни със съдържание на мононенаситени мазнини, за да бъде гарантирана вашата диета за корем.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top