Home / НАЧАЛО / Драма! Виж какво се случи с Магда след скандала в „Пайнер“
Драма! Виж какво се случи с Магда след скандала в „Пайнер“

Драма! Виж какво се случи с Магда след скандала в „Пайнер“

Магда се появи пияна на наградите на телевизия "Планета" и всеси шефа на "Пайнер" Митко Димитров

Магда се изложи тотално, появявайки се в нетрезво състояние на годишните музикални награди на телевизия "Планета". Певицата направи гаф след гаф, което вероятно ще й коства договора в "Пайнер", съобщи "Всеки ден".943d0f94ec0

Фолкзвездата, заедно с колегите си Борис Дали и Кали, бяха избрани за водещи на наградите. Магда обаче не издържа на напрежението преди раздаването на призовете д зала 1 на НДК. Според източници на таблоида, певицата се е почерпила с две големи водки, за да се успокои. Така пияната водеща събра погледите на всички със странното си произношение, сричайки всяка дума. Освен това, Магда падна зад кулисите за ужас на Коцето, което й се притече на помощ.

Въпреки че смехотворното поведение на Магда да бе истинско забавление за младежите в залата, шефът на "Пайнер" е вбесен и разочарован от липсата й на професионализъм. Не за първи път се говори за навика на певицата да ходи почерпена по участия и да не спазва поетите си ангажименти. 

Според клюката, фолкаджийката е получила последно предупреждение от Митко Димитров и е на крачка от раздялата с "Пайнер". Не е изключено договорът й изобщо да не бъде подновен след абсурдното й представяне като водеща на тазгодишните музикални награди. 

Още клюки за фолкзвездите ТУК!

Драма! Виж какво се случи с Магда след скандала в „Пайнер“
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top