Home / ИНТЕРЕСНО / Как да си направим дрешка за куче
Как да си направим дрешка за куче

Как да си направим дрешка за куче

Да направим сами дрешка за куче, не е толкова трудно. На вън застудя и малките ни любимци, ще се чувстват комфортно със своята топла дрешка, а вие супер фешън с модния си приятел.

       cute dog            

Случвало ли ви се е да извадите от пералната пуловер, с 3-4 размера по-мълък? На мен да. Но дори и да нямате такава екстра, със сигурност ви се намира стар пуловер, който никога няма да облечете. Умалелият, весел детски пуловер, също би бил подходящ за целта. На малкия ви любимец, той ще стои перфектно само след няколко стъпки.

Внимавайте, тази идея е подходяща за кучета до 8-10 кг.

cute dog

 

Първо, за да получите желания размер пуснете пуловера в пералната на най-високата температура /ако вече не сте го направили, разбира се/ Може да се наложи и да повторите процедурата, ако кученцето е по-дребно. Така ще постигнете три неща. Няма да се наложи да прекроявате голямата дреха, ще получите тепана вълна, която е с доста по-плътна и дебела структура от тази на първоначалната дреха. И не на последно място, когато плетения плат се степа, не е необходимо да поръбвате или подгъвате срезовете.

 

 

 

Срежете по средата, по държина пуловера, както е показано на снимката.

cute dog   cute dog

Отрежете ръкава, това ще бъде отвора за врата. Не се притеснявайте за шева, просто отрежете, където мислите за подходящо.

Сега облечете пуловера на кучето, за да видите, каква сте я свършили.

dog   dog

Отрежете местата, там където смятате за необходимо, за да пасне по-добре на вашето куче и заоблете ъглите.

dog

Отбележете томно местата зад основата на предните лапки, за да зашиете там връзките за придържане. От останалата част на пуловера отрежете широки и достатъчно дълги връзки, така че да можете да ти връзвате отдолу. Пришийте ги на предварително отбелязаните места, зад предните лапки. За да стане по-красиво и да не се забелязва този единствен шев в дрешката, може да ги пришиете, заедно с големи декоративни копчета. За момиченцата, може да пришиете на гръбчето панделки, мъниста, катарами, брошки или каквото друго ви хрумне.

Това е, вашият любимец е готов, за зимни разходки.

dog

Вижте тук едно по-сложно, но не по-малко красиво изпълнение.

Вижте различни модели в галерията.

 

Как да си направим дрешка за куче
3.67 (73.33%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top