Home / АКТУАЛНО / Джони Деп е обсебен от новата си приятелка
Джони Деп е обсебен от новата си приятелка

Джони Деп е обсебен от новата си приятелка

Джони Деп буквално е пристрастен към новата си изгора и това не е по сценария на поредния филм, в който участва известния актьор. Независими източници твърдят, че холивудският артист дори и за миг не откъсвал очи от приятелката си Амбър Хърд. Двамата били забелязани да се забавляват в нощен клуб в Лос Анджелис преди няколко вечери, където Деп се държал като пристрастен към хубавицата.

Според клюкарските издания, красивата блондинка не демонстрирала и минимален интерес към карибския пират преди няколко месеца. Явно чаровният Деп вече е успял да я впечатли, защото свидетели твърдят, че Амбър и Джони Деп се държали като много близки в нощния клуб. Според източници на Контактмюзик, известният актьор е посветил цял месец, за да впечатли блондинката. През септември, той се отдал на рецитиране на поезия и подаряването на цветя всеки ден, в стремежа си да омае Амбър. Красивата актриса, както всяка жена, явно не е останала безразлична към милите жестове на Джони и сега се говори, че двамата се радват на хармонична и романтична авантюра.
Само преди няколко месеца, Джони Деп разкри, че вече не живее заедно с голямата си любов Ванеса Паради, с която имаше дългогодишна връзка.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top