Home / ЗДРАВЕ, ДИЕТИ, СПОРТ / Ефективна и лесна диета с извара
Ефективна и лесна диета с извара

Ефективна и лесна диета с извара

Три причини да се доверим на диета с извара

Спазването на диета с извара е един от най-лесните и в същото време полезни методи за отслабване. Изварата е скрития коз за всяка диета. Този млечен продукт стимулира храносмилателния процес и успешно абсорбира мазните и възприпятства тяхното натрупване в организма. От друга страна изварата съдържа много калций, който пречи на образуването на кортизол. Прекомерното наличие на кортизол в организма е предпоставка за затлъстяване и високи нива на холестерол. За стройна фигура е добре да включите поне две порции извара в ежедневното си меню. Този млечен продукт може да бъде консумиран като

dieta s izvara

Диета с извара топи бързо и лесно излишните килограми.

десерт в комбинация със сушени плодове и ядки, а също така е отлична съставка за различни видове млечни салати. Ето и три основни предимства на диета с извара:

1.Изварата подсилва имунитета и е отлична храна при борба с гъбични инфекции.

2. При продължителна консумация оказва положителен ефект върху работата на сърдечно-съдовата система.

3.В изварата се съдържа лактозна киселина, което я прави подходяща за хора с непоносимост към лактоза.

Не забравяйте, че при диета с извара е нужно да консумирате този продукт минимум два пъти дневно по 150гр. На порция. Примерно меню на диета с извара: за закуска е добре да хапнете филийка пълнозърнест хляб и 100 гр. извара, фреш от цитрусови плодове или зелен чай. Обяда включва 150 гр. пилешко месо или риба и зеленчуци по избор. За вечеря може да включите печен омлет с извара и кашкавал с пресни зеленчуци или отново пилешко месо на скара, но задължително трябва да присъства и извара. Позволено е да хапвате и междинна закуска, но тя се състои от пресни плодове по ваш избор. С диета с извара наднорменото тегло се топи бързо и лесно.

Ефективна и лесна диета с извара
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top