Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Ексклузивните признания на Десислава
Ексклузивните признания на Десислава

Ексклузивните признания на Десислава

Музикалната перла на България ДесиСлава призна, че използва продукт за оформяне на гърдите. Освен хранителен режим, спорт и позитивно мислене, Деси използва и проверени продукти за извайване на формите.

"Полагам специални грижи за красотата на гърдите си", споделя тя. От скоро употребява природни продукти, а както виждаме всички – влияят и страхотно!

"Мога с две ръце да го препоръчам на всички дами, защото е прекрасен." Това неочаквано признание бе направено пред камерите и фотоапаратите на известните ежегодни награди "Best Brand Awards". ДесиСлава не е единствената славна личност, която говори за природни хапчета. Други хубавици като Никол Станкулова, черната златка, "Мис България 2011", очарователния модел Гери Дончева и много други употребяват подобни продукти. Хапчетата повдигат и стягат гърдите, като дори подобряват размера им. Подчертава женствеността, нежно уллътнява устните и деликатно изчиства дребните несъвършенства по кожата.

И докато кокетните дами ги употребяват за уголемяване на гърдите и постигане на съблазнителен бюст, то жените в зряла възраст му се доверяват и за облекчаване на неприятните усещания по време на климакса, като горещи вълни, нервни колебания и др.

Ексклузивните признания на Десислава
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Nikol Dimitrova

Scroll To Top