Home / АКТУАЛНО / Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)
Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)

Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)

Техническата секретарка в НЕК Елена Бончева се оказа еротичен модел

Скандал разтресе Националната електрическа компания заради засукана блондинка, новоназначена като технически сътрудник в управление „Обществени поръчки”. Мадамата се подписвала под заплата от 3000 лева,

Вижте какви секретарки си имат в НЕК

Вижте какви секретарки си имат в НЕК

твърди нейната колежка Елена Миланова. Наблюдателната, а и любопитна адашка на техническата секретарка, се поразровила в Гугъл за миналото й и откривал пикантни подробности. Оказало се, че Елена Бончева е еротична моделка, която се е снимала по евино облекло за доста мъжки списания. “Какво падение! Как е възможно такива жени да работят в сградата, в която аз работя от 15 години?”, пита възмутената жена.

Че Елена работи в НЕК, потвърдиха и от компанията, но не знаели за моделските й изяви. Заплатата й обаче не била 3000 лева. По-възрастната колежка на красавицата се изчервява, когато разказва къде имала пиърсинг моделката. Лично го прочела в едно от списанията.

Явно от НЕК са решили да пуснат малко високо напрежение в системата, та да заработи с пълна сила. Освен това, в Елена всичко било естествено… какво природно богатство.

Снимките на секретарката вече са хит във виртуалното пространство, а тя се превърна в най-известната служителка на НЕК за кратко време. Благодарение на женската завист сега блондинката е още по-популярна и току виж се е сдобила с още едно предложение за фотосесия за известно мъжко списание, писа “Всеки ден”.

Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)
4.22 (84.44%) 9 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] всеки път, когато отвориш уста. Виж фразите, които го подлудяват и ги […]

  • […] Али, която стана известна като “Българската Барби“, няма приятел. Хубавицата с манекенски мерки все […]

  • […] във Фейсбук така, както е модерно да работят еротични моделки в НЕК. Явно обществото има нужда от свежа плът, като не я […]

  • […] Няма ли да опита нещо ново? Той иска да покажеш ентусиазъм и желание за нещо ново и […]

  • Scroll To Top