Home / АКТУАЛНО / Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)

Бомбите на засукана секретарка скандализираха НЕК (снимки)

Техническата секретарка в НЕК Елена Бончева се оказа еротичен модел

Скандал разтресе Националната електрическа компания заради засукана блондинка, новоназначена като технически сътрудник в управление „Обществени поръчки”. Мадамата се подписвала под заплата от 3000 лева,

Вижте какви секретарки си имат в НЕК
Вижте какви секретарки си имат в НЕК

твърди нейната колежка Елена Миланова. Наблюдателната, а и любопитна адашка на техническата секретарка, се поразровила в Гугъл за миналото й и откривал пикантни подробности. Оказало се, че Елена Бончева е еротична моделка, която се е снимала по евино облекло за доста мъжки списания. “Какво падение! Как е възможно такива жени да работят в сградата, в която аз работя от 15 години?”, пита възмутената жена.

Че Елена работи в НЕК, потвърдиха и от компанията, но не знаели за моделските й изяви. Заплатата й обаче не била 3000 лева. По-възрастната колежка на красавицата се изчервява, когато разказва къде имала пиърсинг моделката. Лично го прочела в едно от списанията.

Явно от НЕК са решили да пуснат малко високо напрежение в системата, та да заработи с пълна сила. Освен това, в Елена всичко било естествено… какво природно богатство.

Снимките на секретарката вече са хит във виртуалното пространство, а тя се превърна в най-известната служителка на НЕК за кратко време. Благодарение на женската завист сега блондинката е още по-популярна и току виж се е сдобила с още едно предложение за фотосесия за известно мъжко списание, писа “Всеки ден”.

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *