Home / АКТУАЛНО / Есенна колекция на Версаче

Есенна колекция на Версаче

Основните акценти в колекцията на Донатела Версаче за есента на 2012 са елегантните рокли, пастелните цветове и екстравагантни чанти.
Дизайнерите от модната къща предлагат есенните дрехи да са предимно от материи като коприна, кожа и кадифе, които да бъдат изпъстрени с графични щампи, цветни принтове и множество декорации. Цветовете в есенната колекция са тъмни – черно, кафяво, сиво. Присъства и вечната класика бяло и черно, както и малко по-свежи дрехи в жълто и червено.
Версаче не залага на семплите и изчистени рокли, а напротив- предлага изобилие от различни линии, обсипани с камъни, капси и кристали. Актуални елементи в облеклото остават кожените поли, коланчетата и черните бижута. Роклите и полите за есен 2012 се съчетават с дълги ботуши, а за студените дни от модната къща предлагат къси и дълги черни кадифени палта.

Чантите от новата колекция на Версаче са удобни, практични и провокативни. Върху повечето дрехи и чанти има много кръстове от бляскави камъни и кристали, които според дизайнерите ще са новият моден хит за есента.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top